Şimdi Ara

Amazon dikkat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
4.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani tutar 1500 olduğu için banka mesaj gönderdi yoksa daha düşük olduğunda zaten çekiyorlar
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Evet limit yetersiz geldi hocam 5 tl çekildi zaten 1500 için limit yetersiz mesajı geldi hasılı 1500 altında bir mebla olsaydı para çekilmiş olacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng banktan sızdırma yapılmış haberlerine bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız banakaların uygulamaları üzerinde işlem yapmadığınız zamanlarda online işlemlere kapatın kafanız rahat etsin.
  • peki o çekilen yeri banka belirleyemiyor mu ki? çok sayıda şikayet olunca banka firmanın üstüne gidebilir belki
  • Amazon'da kart kaydetseniz bile iş bitince silin, sitede kart bilgisi saklanmazki. Adamların 3D güvenlik sistemi bile yok, nasıl güveneceksin?

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Sanal kart ne güne duruyor. Onda birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti kredi kartında internet alışverişine kapatma açma var. Mobil bankacılık uygulamanıza hakim olun yeter.

• forumdan hepsiburada çeki bulunan hesap aldım ve alışveriş yaptım.

3 gün sonra hepsiburada'dan benim kartımla işlem yapıldığını gördüm. bu aldığım hesapla ilgili olabilir mi ?

hepsiburada sipariş verdiğinde kartı kaydetmek için onay istiyor. ben onay vermedim ama ben sipariş geçerken hesabı bana satan kişi bir şekilde onay vermiş olabilir mi ?

tecrübesi olan biri yardımcı olursa sevinirim
    Yok hocam onu belirleyemez maalesef yurtdışından bile olabilir bunun takibini banka yapmaz ama ödeme itirazı yoluyla çekilen paraya tedbir koyabilir

• doğru diyorsunuz ben konu amazon olunca öyle düşündüm bi an, asıl benim anlayamadığım bu amazondan alışveriş yapınca bilgilerimizi en fazla amazon görür, orada satış yapan ürünü aldığımız satıcılar da görüyor mu?
    Hocam böyle bir durum asla mümkün olamaz bu hak ihlali olur böyle büyük bir şirket bunu göze alamaz asla ancak sistemdeki açıktan ötürü bilgilere ulaşılirsa o apayrı bir konu zaten bizim şüphemiz de bu noktada

• böyle bir açığı da ancak alışveriş yapan kişilerin amazona şikayetleri artarsa kapatmak için önlem alırlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.