Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksitle alabilme yolu var mı acaba bildiğiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Slim alsak eksiğimiz ne olur?

4k tv yoksa slimde gayet yeter 2-3 sene. Ondan sonra ps5 cıkar muhtemelen.

4K varsa slim olmuyor yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

Slim alsak eksiğimiz ne olur?

4k tv yoksa slimde gayet yeter 2-3 sene. Ondan sonra ps5 cıkar muhtemelen.

4K varsa slim olmuyor yani

Olur ama Pro 4K upscale ettigi icin 4k tv icin Pro daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Hocam sizin hesabinizdan 1$ cektimi bnm 1$ cekim yapmis amazon.de

Hocam amazon.com ile üyelik bilglierini paylaştığı için benden çekmedi. Amazon'a kartımı bir kaç sene önce eklemiştim çünkü. Bu bir dolar çekme ve ardından geri yatırma olayı kredi kartını yeni eklediğinizde gerçekleşiyor.

Çok kişi amazondan aldıgımız ps4 lerin bir yıl garantisi olucagını söylüyor. senin bilgin varmı bu konuda?

Yeni bilgi edinince ilk mesajı düzenliyorum. Şimdilik benim de bilgim yok.

• Evvelsi gün kontrol ettiğimde 1372 TL tutuyordu şimdi Euro düşmüş 1362TL olmuş.

• Sıcak saatler yaşanıyorken yerimi alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

Sıcak saatler yaşanıyorken yerimi alayım

Önsipariş mi verdiniz, listeye ekleyeyim mi?
  • quote:

quote:

Yok hocam henüz değil biraz daha net bilgiler çıksın o zaman şuan ps4 ile devam ediyorum. Olmadı bunu satıp pro ya geçerim ama değer mi onu netleştirmek lazım.

• szryldrm kullanıcısına yanıt
    Bazen bankalar yüklü alış verişlere küçük faiz oranıyla(%2 gibi) taksitlendirebiliyor. Amazonda da geçerli mi bilemiyorum ama.

• quote:

quote:

Ben verdim beni ekleyebilirsiz, garanti olayını bugün iş yoğunluğundan dolayı Sony müşteri hizmetlerine soramadım, yarın ulaşabilirsem soracağım inşallah, Sony'nin diğer Avrupa cihazlarına garanti durumu neyse bu da aynıdır sanırım.

• Yahu şu konuyu gördükçe istemediğim halde PS4 Pro alasım geliyor Amazon'daki fiyatı gerçekten pek uygun. Ama beni esas düşündüren HDR destekli 4K TV'ler... Şuan Sony W815b kullanıyorum ve PS4'le uyumu mükemmel. Gerek görüntü kalitesi, gerek sıfır gecikme ile neredeyse 1 ms'lik Asus monitörümün performansında kullanıyorum. Şimdi fiyatı daha uygun diye LG'ye, Philips'e ya da herhangi bir 4K TV'ye falan geçersem tepkime falan sorun olur, canım sıkılır diye çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu şu konuyu gördükçe istemediğim halde PS4 Pro alasım geliyor Amazon'daki fiyatı gerçekten pek uygun. Ama beni esas düşündüren HDR destekli 4K TV'ler... Şuan Sony W815b kullanıyorum ve PS4'le uyumu mükemmel. Gerek görüntü kalitesi, gerek sıfır gecikme ile neredeyse 1 ms'lik Asus monitörümün performansında kullanıyorum. Şimdi fiyatı daha uygun diye LG'ye, Philips'e ya da herhangi bir 4K TV'ye falan geçersem tepkime falan sorun olur, canım sıkılır diye çekiniyorum.

Yeni seri sony xd9305 kullaniyorum 4k-hdr tv oyunlarda çok memnunum. 6.5 tl gene kullaipta cok memnun olan bir alt seri xd8505 4k-hdr tv den cok memnun olan var buda 4 tl bulunuyor. Sony alternatifi sonydir.

• Neden uzatılmış garantiyi alamıyoruz?

• onsiparis 1362 tl ama ps4 pro 10 kasim yani on siparisten sonra fiyati yukselir mi

• siz alında bir inceleme yapın bakalım videolara sonra düşünürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: games087

onsiparis 1362 tl ama ps4 pro 10 kasim yani on siparisten sonra fiyati yukselir mi

Euro bazında euro artarsa bizim fiyatta artar. bankadan para çekildigi tarihte euro neyse ona malolucak şimdiden şu kadar demek afaki. Dua edelim euro artmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Eylül 2016; 14:53:46 >
  • takip
  • quote:

onsiparis 1362 tl ama ps4 pro 10 kasim yani on siparisten sonra fiyati yukselir mi

Amazon'nun ücreti çektiği günki kurdan hesaplanır düşebilirde artabilirde.Ne olur ne olmaz diye 1500 TL yatırıcam kartıma 1 kasımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 17 Eylül 2016; 16:33:38 >
  • euro kur farki olarak degilde fiyat olarak soruyorum mesela on siparis fiyati 335 dolar. urun ciktiktan sonra urunun fiyatinda degisiklik olur mu yani on siparis oldugu icin ucuz olmasi gibi

• quote:

euro kur farki olarak degilde fiyat olarak soruyorum mesela on siparis fiyati 335 dolar. urun ciktiktan sonra urunun fiyatinda degisiklik olur mu yani on siparis oldugu icin ucuz olmasi gibi

Olsada ön sipariş verenler bundan etkilenmez neyse o.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.