Şimdi Ara

Amazon.de 1400-1500€ Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan topladığım sistem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.
    Bu şekilde mi yoksa i5 6600k, sıvı soğutma mı olarak alsam daha iyi olur sizce?

Düzenleme: Resimde gözükmemiş;
    Power 650 watt gold,
    Ssd 275 m2 sata,
    Ram 2x8gb 2400mhz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 25 Şubat 2017; 16:56:16 >

• Hocam dünkü hepsiburada indirimiyle veya geçen haftaki vatanbilgisayar indirimiyle aynı fiyata hatta belki daha uyguna toplayabilirdin,
    Geçen hafta vatandan Asus gtx 1070 strix'i 1800 tl'ye, Dün de hepsiburadadan msi z270 gaming pro(680TL ve -100 TL msi indirimi ile aldım yani 580 TL) intel i7 7700k'yı(1450TL)..
    Ayrıca ben olsam anakarttan kısıp soğutucuyu sıvı yapardım.
  • osmanyksel06 O kullanıcısına yanıt
    Para yeni elime geçti, dolayısı ile en uygun yol bu. Anakarttan kısmamamın sebebi ise Wifi özelliği olması. Wifi özelliğine sahip başka kaliteli anakart dikkatimi çekmedi, yoksa oradan kısıp sıvı soğutma yapacaktım.

Sistem ile ilgili gördüğünüz, başka bir olumsuz unsur var mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    Pek araştırmadım ama daha uyguna wifi'li z170 modeli varsa tercih edebilir soğutucuyu sıvı yapabilirsin, i7 6700k için z270'e gerek yok bence..
  • Gümrükten geçecek mi peki?
  • ryzen beklenmeli.
  • Ata kullanıcısına yanıt
    Siparişin fiyatı gümrük vergisi ve kargo masrafı hariç 1500€ altında olursa sorunsuz geçer (satıcı Amazon olursa). 1500€ üzerinde ürün alınacaksa 2 farklı sipariş olarak verilir, yine sorun yaşanmaz.

@dewilswale
    Şu an 6700k almak kötü olur. Ryzen işlemcileri beklemenizi öneririm. Ryzen 1700 + B350 anakart ile beraber iyi bir soğutucu alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 26 Şubat 2017; 23:7:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Sistemi aşağıdaki şekilde değiştirdim. Ryzen etkisi ile olurda intel indirim yapar ise, işlemciyi 7700K ile değişebilirim(Ryzen almayı düşünmüyorum). Anakartı ise, Türkiye'den msi z270 gaming pro carbon olarak almaya karar verdim. Anakart ile beraber steelseries siberia v2 kulaklık, for honor oyunu ve 100 lira para iadesi veriyorlar kampanya olarak. Zaten kulaklık da alacağımdan, benim için uygun bir fırsat oluyor bu. (Yaklaşık 195 euroya anakart ve kulaklık ihtiyacımı gidermiş oluyorum. Yanına da oynayacak bir oyunum oluyor.) Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 27 Şubat 2017; 0:32:56 >

Hocam anakartı türkiyeden alacaksan biraz acele edip 1 marta kadar alırsan MSI'dan 100 tl para iadesi var...
    https://forum.donanimhaber.com/msi-dan-kis-para-iadesi-kampanyasi--123828182#124270290?
  • hocam bide for honor gtx 1070 ekran kartı alanlarada veriliyor onuda söyliyim

http://www.geforce.com/whats-new/articles/for-honor-ghost-recon-wildlands-geforce-gtx-bundle
    Bütçe ne kadar tam olarak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    1400 euro kesin, belki bir miktar yukarısı.

Ayrıca 1070 in verdiği for honor u satacağım.

• Kasa alinabilir sahsen fractal desing kasalarina karsi inanilmaz sempatim var bakin isterseniz. Keza sogutucu da ucuza geliyor. Ssd bence ayni paraya 500 gb sata alin alandan kazanciniz olsun m2 iyi guzel de su anlik oyun gunluk kullanim icin fark olmayacak..

Arkadas hakli dediği gibi fiyat farki su an yok gibi. Sahsen 1800 e yurtdisi alacagima 1850 1900 e yurtici alirim. Ancak bazi urunlerde(ssd islemci sogutu kasa belki psu) cok fark ediyor onlar yurtdisi mantikli ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    SSD yi sata alma konusunda haklı olabilirsiniz, bunu ve kasa önerisini düşüneyim. Yurtiçif fiyat konusunda ise, depolama ürünleri hariç uygun fiyata bulamadım maalesef.

• 1- Intel Core i5-7500 3.4GHz Quad-Core Processor
    2- CRYORIG H7 49.0 CFM CPU Cooler
    3- Asus STRIX B250F GAMING ATX LGA1151 Motherboard
    4- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory
    5- PNY CS1311 480GB 2.5" Solid State Drive
    6- Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
    7- Asus GeForce GTX 1070 8GB Video Card
    8- Deepcool DUKASE WHV2 ATX Mid Tower Case
    9- EVGA 650W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply
    10-CableMod WideBeam™ Magnetic LED Strip RGB
  • İşlemci, anakart, ssdden kısıp, ekran kartı, kasa ve ramin fiyatını artırmışsınız. Anlam veremedim bu duruma. İstediğim şey sıfırdan kendinize göre bir sistem önerisi değil, benim topladığımın artı veya eksi özelliklerinin söylenip bu durumun iyileştirilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 28 Şubat 2017; 15:51:50 >
    Merhaba;

Belki bir fikir olur yardımı dokunur diye yazdım sistemi. Merak ettiğim M.2 ve sıvı soğutmayı yı ne için alıyorsunuz ?
    Size önerdiğim SSD 480 GB.
  • SSD yi m2 indirimde diye eklemiştim, o kadar önemli değil yani. Sıvı soğutmayı da oc için alıyorum. Zaten K işlemci almasaydım sıvı soğutma ve z270 anakarta ihtiyaç olmazdı ve fiyat düşerdi. Biraz gelecek için yatırım yapıyorum diyebiliriz.

Ok. Kasa için NZXT S340 Elit e bir bakın derim. Ben yeni aldım ve inanılmaz memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 28 Şubat 2017; 16:25:26 >
  • Kasa olarak s340 ın elite olmayan versiyonunu alacağım. Tasarım olarak çok benzediği ve daha ucuz olduğu için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.