Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hallettim ama hala aynı durumda bekleyecem sanırım pek de uğraşmak istemiyorum
  • Hocam cevap alırsanız bizi de bilgilendirin hala aynı durumda
  • Şimdi bayramda kargolar çalışmaz 2-4 günlük hızlı kargoyla alsak malum gelmeyecek bayrama denk geldiği için ücret alırlar mı?
  • http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum,fiyatı 105 dolar.
    Kredi kartını vermeden vergiyi göremiyorsunuz onun için buradan sorayım dedim.
    Bunun gümrüğü ne kadar oluyor acaba?
    Bir de amazondan aynı anda iki ürün alırsam tek kargo parasını verme şansım var mı?
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar DA $61 olmuş şimdi de Sensei Rubberized $36 olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alttaki şu you save yazısı nedir ?

vede bu urunun vergisi eklendiği zamanki fiyatı nedir nereden bakacağım ?

http://www.amazon.com/Beats-On-Ear-Headphone-Discontinued-Manufacturer/dp/B008DS0XYE
  • Wolftired kullanıcısına yanıt
    %40 indirimde olduğu için 80$ kârdasın
  • peki buna ne kadar vergi öderiz acaba ?

EDİT:şimdi farkına vardım bunun satıcısı amazon degıl bır kullanıcı o yuzden amazondan almakta fayda var.Bu kulaklıkta amazonda kalmamış durumda.yanı türkyiede 2 kat fiyata alacagız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolftired -- 24 Temmuz 2014; 1:13:29 >
  • Kapıda ödemesi var mı arkadaşlar? İlk defa alışveriş yapacağımdan fazla bir bilgim yok da
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeleteRai

Kapıda ödemesi var mı arkadaşlar? İlk defa alışveriş yapacağımdan fazla bir bilgim yok da

Kapıda ödeme ile yollamıyorlar.
  • Amazon ne zaman Türkiye ye ürün göndermeye başladı en son göndermiyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    E-postama dönüş olmadı; ancak kargoda bugün bir hareket yaşandı ve ürün bilmediğim başka bir yere doğru yola çıktı.

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]
  • ben 100$lık elektro gitar amfisi alacağım.gümrükte sıkıntı çıkar mı? vergi falan ne kadara patlar acaba?
  • Bende durum hala böyle ama i-parcel'den hareket etmiş sanırım "Package has left the carrier facility" diyor ama Amazon'a dönüyor olmasından korkuyorum
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]
  • Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    I-parcel'e tc numaranı yolladın mı? Yolladıysan takip koduyla i-parcel'in sitesinden takip et. Orada en son haraketin nereye olduğu falan yazıyor.
  • Beyler ben Razer Kraken 7.1 almak istiyorum
    http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Surround-Gaming-Headset/dp/B00EPAVKP0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406199147&sr=8-1&keywords=razer+kraken+7.1+headset

99.99 dolar olduğu için gümrük alınır mı? Toplam kaça gelir sizce?
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Kargomu iparcelin sitesinden sorgulatınca "Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan" yazıyor. Kargo Türkiye'ye girdi bi sıkıntı mı var acaba?
  •  Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

Dostlar selam bende bu Deathadder için sipariş aşamasına geldiğimde 44$ kargo ücreti yazıyor. Standart seçili, istanbul adresim niye böyle oluyor bi fikriniz var mı?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Amazon tarafindan satilmiyo bu sanirim ona dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Kargomu iparcelin sitesinden sorgulatınca "Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan" yazıyor. Kargo Türkiye'ye girdi bi sıkıntı mı var acaba?

www.pts.net adresinden kargo sorgusu yap. Oradaki cevaba bakarak birşeyler diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.