Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.canton.de/de/hifi/

Fiyatları mevcut . Adet fiyatlarıdır . Toplam 5067 Euro .
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Databiliyorlarsa helal olsun. Ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkanatakan35 E kullanıcısına yanıt
    Amazon Almanya da, Amazon'nun kendi sattığı bir avr'yi seçtiğinizde ürünün altında kırmızı ile bu ürün gönderilemiyor dese bile sepete ekleyin. Ondan sonra ödeme ekranına geçebiliyorsanız o ürün gönderiliyor demektir. İlk sayfadaki kırmızı gönderilemiyor notunu dikkate almayın

• Ödemeye geldimiz esnadada sürekli
    O ülkeye gönderim yapılamamtadır diyo
    Aşamadım bi türlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Hocam siz zaten SRC elektronik'in bizzat sahibi değilmisiniz? valla kusura bakmayın ama yıllardır çok enteresan fiyat politikalrınız var hayretle izliyoruz hakkaten evkur modunda satışlar yapmaya çalışıyosunuz, tabiki kar elde edeceksiniz ama sizinki biraz sınırları fazla zorlamak oluyor bildiğim kadarıyla Anthem distribütörlüğüde sizdeydi sonradan elinizden alındı bence fiyatlarınızı sattığınız tüm markalar için ciddi anlamda elden geçirmenizde fayda var yoksa bu politikayla satış yapabiliyorsanız hakikaten helal olsun size ne diyeyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Hocam siz zaten SRC elektronik'in bizzat sahibi değilmisiniz? valla kusura bakmayın ama yıllardır çok enteresan fiyat politikalrınız var hayretle izliyoruz hakkaten evkur modunda satışlar yapmaya çalışıyosunuz, tabiki kar elde edeceksiniz ama sizinki biraz sınırları fazla zorlamak oluyor bildiğim kadarıyla Anthem distribütörlüğüde sizdeydi sonradan elinizden alındı bence fiyatlarınızı sattığınız tüm markalar için ciddi anlamda elden geçirmenizde fayda var yoksa bu politikayla satış yapabiliyorsanız hakikaten helal olsun size ne diyeyim:)

sitesine baktım hakikaten fantastik fiyatlar var. amazondan aldığımız fiyatların 3-5 katı falan gibi...

Tr'de herhalde az satıcı olduğu, az alıcı olduğu ve parası olan kesime hitap ettikleri için böyle bir fiyat politikası belirliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ağustos 2017; 18:56:9 >

• En ucuz nerde ise yapıştırın alın tr mis Amazon Muş uygun fiyatlı ürün Laz'ım yarın ikinci el satayım derseniz kimse kimseye acımıyor

• Merhaba,
    Bundan 2,5 sene önce Türkiye'den garantili bir Denon Anfi almıştım. İki senelik garantisi biter bitmez HDMI çıkışı bozuldu.
    Bu sene mayıs sonunda yetkili servisine götürdüm. Halen yurtdışından parça bekliyorlar. 500-1500 tl arası masraf çıkabileceğini belirttiler. Bende amazon UK den 450 GBP'ye Yamaha 781 sipariş verdim. Gidip alacağım.

Türkiye'deki bu yüksek anfi fiyatlarını anlamak mümkün değil. Halbuki birçok elektronik alette ( TV vb) yurtdışından daha uyguna bile yurtiçinden alınabilirken neden hi-fi sistemlerinin yurtdışına oranla 2 katından fazlaya satılmaya çalışılmasını anlamakta zorlanıyorum.
  • Az satılıyor satıcılarda kira su elektrik bizden çıkarıyor

• Di Renovatio kullanıcısına yanıt
    wwwcamelcamelcamel.com da arama kısmına fiyat analizini istediğiniz ürünün amazon linkini yapıştırıp aratınca ne zaman ne kadara düşmüş görebilirsiniz.

• Benim x2400 tr ye geldi , hatta Aras kargo ile geliyor sanırım. Anlaşmaları mı var acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Benim x2400 tr ye geldi , hatta Aras kargo ile geliyor sanırım. Anlaşmaları mı var acaba

Hayırlı oldun benimkiler hep yurtiçi kargo ile geldi i- parcel isr kargocu. Onun dışındakiler upsdi

• Pioneer SC-LX 501-B fiyatı efsane değil mi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: panama

Benim x2400 tr ye geldi , hatta Aras kargo ile geliyor sanırım. Anlaşmaları mı var acaba

Hayırlı oldun benimkiler hep yurtiçi kargo ile geldi i- parcel isr kargocu. Onun dışındakiler upsdi

Hocam saolasın , Aras ile anlaşması var herhalde baktım aracı şirket amazon un taşımacısı. Ben Xbox almıştım o ups ile gelmişti direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: kaandeniz13

Pioneer SC-LX 501-B fiyatı efsane değil mi :D

https://www.amazon.de/Pioneer-SC-LX-501-B-Bluetooth-AppControl/dp/B01LZ1XNTH/ref=sr_1_6?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=home-theater&ie=UTF8&qid=1503850444&sr=1-6

Hocam güçlü alet.bi kaç sayfa önce bende önermiştim bu cihazı. Ancak vergiyi yükseknhesaplıyor.

• Yüksek hesaplanan bana hep iade oldu valla hatta g933 almıştım 20 euro yuksekti vergi ama gümrüğe takılmadi ve 350tl gibi gülünç bir rakama gelmişti bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

quote:

Hocam güçlü alet.bi kaç sayfa önce bende önermiştim bu cihazı. Ancak vergiyi yükseknhesaplıyor.

Defalarca konuşuldu. Vergiyi yüksek hesaplasa ne olacak? Geçen bir hoparlörden 50 euro fazla hesaplamıştı olsun dedim aldım 50 gün sonra kuruşu kuruşuna ödedi. İlk alım biraz yüksek olsa da amazonda paranız kalmaz...

Daha önce de mont almıştım vergiyi 1,80 euro fazla kesmiş haberim yok onu da geri ödedi. Hal böyleyken amazon'a güvenebilirsiniz. Şimdi esnaf düşünsün :

Webtekno
    Gözümüz Aydın: Amazon.com Türkiye'ye Giriş Yaptı!
    http://www.webtekno.com/gozumuz-aydin-amazon-com-turkiye-ye-giris-yapti-h33006.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

quote:

https://www.amazon.de/Pioneer-SC-LX-501-B-Bluetooth-AppControl/dp/B01LZ1XNTH/ref=sr_1_6?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=home-theater&ie=UTF8&qid=1503850444&sr=1-6

Defalarca konuşuldu. Vergiyi yüksek hesaplasa ne olacak? Geçen bir hoparlörden 50 euro fazla hesaplamıştı olsun dedim aldım 50 gün sonra kuruşu kuruşuna ödedi. İlk alım biraz yüksek olsa da amazonda paranız kalmaz...

Daha önce de mont almıştım vergiyi 1,80 euro fazla kesmiş haberim yok onu da geri ödedi. Hal böyleyken amazon'a güvenebilirsiniz. Şimdi esnaf düşünsün :

http://www.webtekno.com/gozumuz-aydin-amazon-com-turkiye-ye-giris-yapti-h33006.html

Umarım bizim ülkenin havası Amazon'u bozmaz :) Kar marjlarını görünce...

• merak etmeyin biliyorum sadece fiyatın aslında daha düşük olduğunu belirtmek istedim.
  • bunu alırsam gümrük sorunu yaşarmıyım arkadaşlar? fiyatı gayet uygun.. yanında ucuz yollu bi amfi ve kablo da almayı düşünüyorum. ne dersiniz sorun çıkar mı sizce

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.