Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun yok hocam sizinkinde, benimkisi banka ile aramda bir şeydi, amazonla ilgili değil, bankamatik kartımın ekstresiyle ilgili sorundan yurt dışı alışverişe izin vermemişler. Sizde bir problem yok nasipse akşam kargolanıyor bildirisi alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hayırlı olsun ps4 ün

eyw kardeş daha elime geçmedi ama inş haırl olu diyelim sende durum nedır?

Ben mart ve nisanda alacağım

• Bende alcam. Amazon nereden yolluyor? AB ülkesinden geliyorsa %18, Amerika'dan geliyorsa %20 vergisini ödeyip direk alabilir miyim başka sorun çıkar mı? Üstelik verdiğiniz 1189-1104 tl gibi fiyatlara gümrük vergisi+kargo bedeli dahil mi? Kargo bedeli kaç dolar? Takipli mi?

EDİT: Amazon.de ile sipariş verirsem Almanya'dan gelir di mi ürün? Ozaman %2 daha az vergi öderim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 21 Aralık 2013; 16:06:13 >
  • Ben saat 00.15'te siparişi verdim fakat hala kargoya verilmedi. Gelen bir mail de yok ne yapabilirim? Hediye olarak seçtiğim için olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Sorun yok hocam sizinkinde, benimkisi banka ile aramda bir şeydi, amazonla ilgili değil, bankamatik kartımın ekstresiyle ilgili sorundan yurt dışı alışverişe izin vermemişler. Sizde bir problem yok nasipse akşam kargolanıyor bildirisi alırsınız

İnşAllah hocam.Teşekkür ederim cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben biliyordum bende şans yok arkadaş, hala not yet shipping yazıyor , ne bahtsız adamım.

Kardeşim ben adresi yanlış girmişim kartın bağlı olduğu. Ondan çekim yapmamışlar kargoyu bekletmişler ben halledene kadar. Gece 23.00 te yapmıştım siparişi. Şimdi iptal edip yeni sipariş verdim doğru adresle, sende verdiğin bilgileri bir kontrol et istersen, teslimat 27 si oldu ama şu anda bilgin olsun, sen adrese bir bak

Dostum kart adresi derken?Ben bir tanıdığın kartını kullandım ve adres kısmında sadece benim adresim var.Bende hala not yet shipped yazıyor.Siparişi saat 2 gibi verdim.

Dostum bende sabah verdim sipariş bi tanıdığımın kartı ile,hala not yet shipped yazıyo.sizde bi gelişme olursa haber verirsebiz sevinirim.kartta daha para çıkışı olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: no8name

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

quote:

Ben biliyordum bende şans yok arkadaş, hala not yet shipping yazıyor , ne bahtsız adamım.

Kardeşim ben adresi yanlış girmişim kartın bağlı olduğu. Ondan çekim yapmamışlar kargoyu bekletmişler ben halledene kadar. Gece 23.00 te yapmıştım siparişi. Şimdi iptal edip yeni sipariş verdim doğru adresle, sende verdiğin bilgileri bir kontrol et istersen, teslimat 27 si oldu ama şu anda bilgin olsun, sen adrese bir bak

Dostum kart adresi derken?Ben bir tanıdığın kartını kullandım ve adres kısmında sadece benim adresim var.Bende hala not yet shipped yazıyor.Siparişi saat 2 gibi verdim.

Dostum bende sabah verdim sipariş bi tanıdığımın kartı ile,hala not yet shipped yazıyo.sizde bi gelişme olursa haber verirsebiz sevinirim.kartta daha para çıkışı olmadı.

Tabi dostum.Cihaz bi kargoya verilse sevinçten uçacağım harbi diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amerikan-fisi-donusturucu-adaptor-cevirici-99570776?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amerikan-ingililiz-priz-fis-cevirici-adaptor-97405188?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ingiliz-fisi-donusturucu-adaptor-cevirici-kd-98491204?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0 arkadaşlar hangısını almalıyım veya tavsıyenız varmıdır?

Hoc hicbirine gerek yok her elektrikcide bulunan bi kablo ps4 un goc kablosu ps3 unki ile ayni kablo 5 liraya satin alabilirsiniz.

yanı ps3 power kablosu uyuyor?

Evet hocam.

• Benim hala "Shipping Soon" yazısında ya !!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti stok. iyi dayandı yalnız 100bin falan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr21 -- 21 Aralık 2013; 16:26:48 >
  • Stok bitti ayın 27'sinde tekrar stoğa girecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Stok bitti ayın 27'sinde tekrar stoğa girecekmiş.

Bundlelerin satışına hala devam ediliyor galiba.
    Birde arkadaşlar ininal kart ile alan varmı ups evrak istediğinde falan sorun olurmu gümrük işlemlerinde ??
  • Stok patladı beyler iyi dayandı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Bende alcam. Amazon nereden yolluyor? AB ülkesinden geliyorsa %18, Amerika'dan geliyorsa %20 vergisini ödeyip direk alabilir miyim başka sorun çıkar mı? Üstelik verdiğiniz 1189-1104 tl gibi fiyatlara gümrük vergisi+kargo bedeli dahil mi? Kargo bedeli kaç dolar? Takipli mi?

EDİT: Amazon.de ile sipariş verirsem Almanya'dan gelir di mi ürün? Ozaman %2 daha az vergi öderim?

cevap lütfen..
  • Arkadaşlar UPS üzerinden kargo takibi yapıyor musunuz ? Bende şu ibare var:

United States 20/12/2013 19:45 Talebiniz İşleme Alındı: UPS için Hazır

Herkeste durum aynı mı ??
  • Dun aksam 23:30 civarlarinda siparis verdim.Daha yeni prepearing to shipping oldu.Dunden beri not shipping yet idi.Bu arada teslim tarihin 27 si aksam 8 gozukuyo ama haberiniz olsun.O saatte gumruge gelse en erken ptesi aliriz.Cunku hafta sonu gumruk isleri vs yapilmiyo.Ptesi belgeleri gondersek carsamba falan anca elimize ulasir gibi dusunuyorum

• Stok bitti, bende hala Preparing for Shipment.

• Gümrük için gereken belgelere nerden ulaşabiliriz.
  • quote:

Stok bitti, bende hala Preparing for Shipment.

Bende not yet shipped

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Stok bitti, bende hala Preparing for Shipment.

Bende de ayni durumda hocam bu nasil is anlamadim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.