Bildirim
Amazon'dan Protein Tozu Getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
o rapor sadece milli takım sporcuları ve doktor raporu olanlar için geçerli tanıdık doktor varsa yada milli sporcu alabilirsin -
tanıdık doktor var hocam ancak işlem nasıl oluyor bu gümrüğe verme vs. gibi olaylar . -
şimdi siparişi vericeksin amazondan yada nerden olursa sipariş gümrüğe gelicek sende doktor raporunla beraber gidip alacaksın bu kadar basit -
peki hocam uzak bir gümrükte takılma ihtimali var mıdır ? -
hayır istanbula gelir tüm yurtdışı ürünleri ordan ptt kargo ile dağıtılır tabi denetimden geçenler ama hangi limana geliyor bilmiyorum araştırmak lazım. -
Yani istanbul'da mı kalır? Ben ankara'da yaşıyorum da hocam . Pek aşina değilim bu yurtdışından ürün getirmeye de zaten . -
aynen istanbulda kalır gidip alman gerekir yoksa iade olur satcıya -
tamam hocam teşekkürler yardımınız için -
ne demek ama bana kalırsa uğraşma 1 2 ölçek kullanılmış ürünler bak forumdan aynı paraya geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman
tamam hocam teşekkürler yardımınız için
Açıkçası reçeteni taratıp mail olarak atmanı da isteyebilirler. Eğer ki ups ile geliyorsa Ünspeedten bir mail alırsın ona geri dönüş yaparsın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- baş ağrısı için hacamat yaptıranlar yorumları
- buruna sinek girerse ne olur
- aşil tendon ameliyatı olanların yorumları kadınlar kulübü
- 17 yaşında saç dökülmesi
- forever bee propolis kullanıcı yorumları
- ateş ölçer
- en iyi tansiyon aleti hangisi
- bayağı engerek
- tip 1 diyabet tarih oluyor
- en iyi termos markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X