Şimdi Ara

AMAZON'dan Paramı nasıl geri aldım? (Hediye çeki iade edilmez dediler, ALDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yazıyı Amazon.com.tr üzerinden iade işlemi yapıp, iade ücreti hediye çeki olarak yatan arkadaşlar için yazıyorum. Benim başıma böyle bir durum geldi ve ödemeyi hediye çeki olarak yaptılar. Ben arayıp banka hesabıma istedim.

"Hediye çeki tekrar banka hesabına yatırılamaz" deyip durdular. 1 hafta aradım uğraştım yine vermediler. (Hatta bir amazon temsilcisi başka ürün alıp tekrar iade edin o zaman yatıralım gibi saçma bir teklifte bulundu bir başkası bunun mümkün olmadığını söyledi.)

Tüketici Hakem Heyeti üzerinden başvuru açtım, başvuru sırasında İngiltere'den Amazon müşteri temsilcisi aradı, ödemeyi yapamayacaklarını söyledi. "Neden banka kartı ile yaptığım harcamayı hediye çeki alayım ki?" soruma siz öyle seçmişsiniz dedi. Halbuki sistemlerinde default seçiliymiş nereden bileyim? Hiçbir alışveriş sitesinde böyle bi şey yok.

Sonrasında aynen şunu sordum: "Peki Tüketici Hakem Heyeti beni haklı bulursa ne yapacaksınız?" cevabı şu oldu: "Geri ödeme mümkün değil ben de bilmiyorum."

Ancak gerçek şu ki arkadaşlar bugün hesabıma param geri yattı. Amazon sizi süründürse de Tüketici Hakem Heyeti paranızı geri alıyor, hakkınızı arayın, para kaptırmayın!

AMAZON'dan Paramı nasıl geri aldım? (Hediye çeki iade edilmez dediler, ALDIM!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.