Şimdi Ara

Amazon'dan kulaklık alacağım yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Türkiye'de 285 TL'ye turuncusunu buldum fakat daha ucuza getirmek elbet daha iyidir şunu almak istiyorum bu konuda yurt dışından ürün getirenler varsa benzeri lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim gelecek hafta sipariş vereceğim yoksa Türkiye'dekini alacağım. Alırsam para boşa gider mi ?

Ürün budur;
    http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Over-Music-Headset/dp/B00L0YM9G8/ref=sr_1_5?&ie=UTF8&qid=1436303070&sr=8-5&keywords=razer%20kraken

• Para boşa gitmez ama 1 ay gibi süre sonra gelebiliyorlar. Alışverişde sorun çıkacağını sanmıyorum ancak süre sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrüğe takıldı diyelim nasıl geri alabilirim? Düşük ihtimal olsa da önlem alayım.
  • 1- gümrüğe takılmıyor
    2- 1 haftada geliyor
  • 100$ ın altında ürün takılmıyor(kargo fiyatı dahil).Kargo fiyatıda 5 yada 6 dolar sanırsam.Yurt dışından ürün almakla ilgili çok rehber var mesela bir tanesihttp://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: melez 72

100$ ın altında ürün takılmıyor(kargo fiyatı dahil).Kargo fiyatıda 5 yada 6 dolar sanırsam.Yurt dışından ürün almakla ilgili çok rehber var mesela bir tanesihttp://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm bu

Bakacağım teşekkür ederim.
  • 1 ayda falan gelmiyo
    geçen blackfriday de ben aldım 2 hafta ya sürdü ya sürmedi gelmesi

ayın 15inde indirimler baslıcakmış amazonda söylentisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    15'inde alacağım bu üründe sorun çıkmaz değil mi?
  • çıkmaz sorun da indirime girer mi girmez mi bilmem
    hatta şuan fiyatı pahalı 80 dolar mı neymiş gördüğüm kadarıyla
    ben 60 65 dolar arasında bi fiyatta almıştım black friday de
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Daha uygun ve güvenli bir link varsa atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babanın Tüfee

Para boşa gitmez ama 1 ay gibi süre sonra gelebiliyorlar. Alışverişde sorun çıkacağını sanmıyorum ancak süre sıkıntı

1 ay? 1 hafta demek istedin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

Para boşa gitmez ama 1 ay gibi süre sonra gelebiliyorlar. Alışverişde sorun çıkacağını sanmıyorum ancak süre sıkıntı

Çinden verdiğim bir siparişte 1 ay beklemiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

Çinden verdiğim bir siparişte 1 ay beklemiştim

Amazon da cindeydi zaten.

• Yukaridaki arkadas sanirim biraz yais bilgi vermis eskiden 100$ di. Artik daha dusuk 75€ dur sabit gumruk limiti yani bu durumda 82-83 dolar yapiyor. Ayrica gunruk gelse bile ugrasmiyorsunuz amazonda herseyi hallediyorlar ona gorede parasini aliyorlar. Kargo olayina gelirsek bana 2 gunde gelende oldu 10 gundede acikcasi bu size bagli birsey. Ucuz ve yavas kargo secenegi de var hizli ve pahalida. Ayrica kargo gecikirse kargo parasinida iade ediyorlar bu nedenle hizli kargoyu seciyorum ben hep :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.