Şimdi Ara

Amazon dan ilk defa kitap alacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda yeniyim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
    Amazondan kitap alcam. Kitap 9 $ ben şimdi kitap alırken adres bilgilerimi girdim ondan sora kargo hızı karşıma çıktı ben AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days) seçtim burdan sonra toplam fiyat 23,96 $ oldu bu fiyat kitap + vergi (Varsa) + Kargo demi. bide üst tarafta 10 $ Get Off
    Sizin maliyet olabilir yerine 23,96 $ bir $ 13,96 ! Bir açın Amazon.com Mağaza Kart ve olacak otomatik olarak bir hediye kartı olarak anında 10,00 $ kapalı olsun. (Türkçeye çevrilmiş hali) bu na tıkladığımda hediye kartımı verecek bende herhangi bir üçret alacak mı? Almazsa çok iyi olacak benim için. Şuan bu aşamadayım lütfen Amazondan alışveriş yapan varsa yardımcı olun. Bide türkiyeye geldi diyelim tekrar kargo ücreti verecemmi? Vereceksem ne kadar olur. Cevaplar için şimdiden saolun.

• Hocam hangi kitabı alacaksında amazona düştün ?
  • amazondan alıs veris yapmadım. yurt dısı sitelerden sadece ebaydan urun almıstım. free shipping satıcılar yok galiba kargo ucretliymis. kargo bir sefer odenir.urun tr'ye geldikten sonra kargo ucreti odenemezsin. anladıgım kadarıyla hediye paket ucreti 10dolarmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboist322 -- 4 Eylül 2013; 10:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için saolun. Başka arkadaşlarında bilgilerini beklerim bide kargoyo nasıl takip edebilirim?
  • Alışverişimi tamamladım İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşır.
  • Bir sorun farkettim alışverişim tamamlandı olarak gözüküyo ancak kartımdan para çekilmedi?

Ben Turkcell cep-t paracard la alışveriş yaptım hiç sorunsuz kabul etti.
    bide dikkatimi çeken şey telefonuma internetden alışveriş yaparken mesaj gelirdi onuda garantinin bir sayfasına yazardım. Oda gelmemişti alışveriş yaparken. Ben yurt dışı alışverişi yaptığım için gelmediğini zannettim acaba bir sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanlar

Bir sorun farkettim alışverişim tamamlandı olarak gözüküyo ancak kartımdan para çekilmedi?

bide dikkatimi çeken şey telefonuma internetden alışveriş yaparken mesaj gelirdi onuda garantinin bir sayfasına yazardım. Oda gelmemişti alışveriş yaparken. Ben yurt dışı alışverişi yaptığım için gelmediğini zannettim acaba bir sorun olurmu?

Son bir kaç alışverişimde bendende telefondan doğrulama yapmadı ama sorunsuz gerçekleşti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

quote:

Bir sorun farkettim alışverişim tamamlandı olarak gözüküyo ancak kartımdan para çekilmedi?

Son bir kaç alışverişimde bendende telefondan doğrulama yapmadı ama sorunsuz gerçekleşti

sizdemi Turkcell Cep-t Para ile yaptınız?
    Bide Parada çekmedi. Daha sonramı çekiyor o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanlar -- 4 Eylül 2013; 12:19:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

quote:

sizdemi Turkcell Cep-t Para ile yaptınız?
    Bide Parada çekmedi. Daha sonramı çekiyor o zaman?

Yok ben banka kartıyla çektim ama önceden onay almasına rağmen bu son seferlerde almıyo. Sipariş onaylanmamış olabilir henüz bilmiyorum neden para çekmediğini

• Evet!

Turkcell cep-t paracard dan anlayan bar arkadaşıma sordum. Amazon Turkcell ile anlaşması bulunmadığından telefonuma doğrulama mesajı gönderemediğini söyledi. Yani Turkcell Cep-t Paracard Amazonda geçmiyor.
  • Hocam hangi kitabı aldın? O kadar para verme belki alternatifleri vardır.
  • Kitap ne?;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.