Şimdi Ara

Amazon'dan hoparlör siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Cerwin Vega SL15" hoparlörü almayı istiyorum ama türkiye de bulmak imkansız herhalde, amazon türkiye ye gönderiyor.

sorun: daha önce yurtdışı alışverişim olmadı, ürünün ödemesini yaptıktan sonra, ürün gümrükte takılma riski varmıdır, ürün gümrükten geri giderse, yapdığım ödeme iade edilirmi ve yaklaşık nekadar masraf kesilir.

ürün, tek hoparlör fiyatımı çift fiyatımı,
    %20 vergisi dışında sorun olurmu,
    tahmini kargo ücreti ne olabilir.

http://www.amazon.com/gp/product/B00JPDMXE4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_3&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 1 Ekim 2015; 22:11:38 >

• ilanın altında ki sorular kısmında 2.soruda sormuşlar cevaben tek hop fiyatı ve nakliye dahil demiş ama muhtemelen usa içindir.
    75 euro üzeri olduğu için gümrüğe takılır.Nakliye masrafını alım yapıyormuş gibi devam edin adres kısmına göre shipping maliyeti
    çıkacaktır.
  • cevabınız için teşekkür ederim.

dediğiniz gibi fiyat tek hop içinmiş, bu durumda kararsız kaldım, çifti 900$ + %18/20 vergi, ve gümrük ???????

"Question: This price is per one speaker and is the shipping included
    Answer: The price is for one speaker and yes the shipping is included."
  • hiç bu işlere girişmeyin. resmi ithalatçı değilsiniz ki bu boyutda ürünü kargo ile kapınıza getirtin. kesin gümrükte kalır
    astarı yüzünden pahalıya gelir. gümrükten çekmek için çokça para ve zaman harcarsınız. gümrük memurları ve bürokratik işlemler ile uğraşmaktan yılar yılmazsanız da yaka silkersiniz kanımca.
  • evet haklısınız, bu yüzden ürünü almaktan vazgeçtim...
  • Yurtdışı riske girmeye gerek yok hocam buraya bi bakin istanbulda Türkiye distribütörü
    http://www.infomusicshop.com/?s=&sSingle=&sDecimal=&Kid=410&fMarka=13&prcid=&Sr=&Gr=&St=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumunuz için teşekkürederim,

bildiğim kadarıyla, infomusic "Cerwin Vega" ürünlerini, artık ithal etmiyor, stoklarda olanlarda, sahne hoparlörlerdir.
    az önce telefondan aradım ancak haftasonu olduğu için ulaşamadım, artık haftaiçi mesai saatlerinde tekrar ararım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Ön Sipariş Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fewlive99 F kullanıcısına yanıt
    SELAM HOCAM ,

forumdaki en büyük AMAZON dan alışveriş rehberine bakın, kesinlikle sorunsuz alabilirsiniz.Amazon zaten vergiyi peşinen alıyor, bakman gereken kargo ücreti ne kadar, adım adım yapman gerekenleri ve ödeme iade vs herşeyi kalem kalem anlatıyorlar... 1500 - 1600 dolarlık bilgisayar sistemlerini gümrük vs hiçbir sorun olmadan alabilirsin.... iyi alışverişler olsun...

[Sıcak Fırsatlar] » Yurtdışı Alışveriş Fırsatları » (Herkese 5$ Hediye Resimli ***** Anlatım!)TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ, DEV ÜRÜN PAYLAŞIMI
  • yorumunuz için teşekkür ederim, bir bakayım...
  • fewlive99 F kullanıcısına yanıt
    merhabalar hoparlörü aldınız mı acaba sormak istedim bende birkaç güne hoparlör sipariş etmeyi düşünüyordum da size danışmak istedim.bir sıkıntı yaşarmıyım acaba gerçi fiyatı çok değil ama gümrük olaylarına pek akıl ermiyor.
    ürün link
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardboy35

merhabalar hoparlörü aldınız mı acaba sormak istedim bende birkaç güne hoparlör sipariş etmeyi düşünüyordum da size danışmak istedim.bir sıkıntı yaşarmıyım acaba gerçi fiyatı çok değil ama gümrük olaylarına pek akıl ermiyor.
    ürün link

Selamunaleykum

Kargosuyla beraber 85€ tutuyor. 75€ üzeri vergi alıyor ama kargo hariç. Dolayısıyla bu urunun kargoya takilmamasi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Orijinalden alıntı: hardboy35

ürün link

Selamunaleykum

Kargosuyla beraber tutuyor. üzeri vergi alıyor ama kargo hariç. Dolayısıyla bu urunun kargoya takilmamasi lazım.

Aleykümselam..Aynen bende bakmıştım amazonda satın almada son aşamaya kadar gidip vergiden muaf gözüküyordu.Ancak bazı ürünler gelmiyormuş ya ülkemize ondan bir sorayım dedim hoparlör konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba diye.Teşekkür ederim cevap için stokta yok şuan girince sipariş etmek istiyorum bakalım nasipse ne olacağını göreceğiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardboy35 -- 19 Aralık 2015; 11:05:30 >

• hardboy35 kullanıcısına yanıt
    gümrük sıkıntısı yüzünden ürünü almaktan vazgeçtim, yurt içinden sistemi topladım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.