Şimdi Ara

Amazon dan aldığım çay makinesi(kullanılmış ürün) (Amazon Tr hızlı aksiyon aldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Primeday da uygun fiyatlı olduğunu düşünerek aldığım çay makinesi maalesef içinde kireç izleri var. Plastik kısımlarda da deformasyon var. İade talebi oluşturdum ama Amazon a yakıştıramadım. Hayaller hayatlar ayrımı kadar net oldu maalesef. Umarım bu konulara dikkat ederler.Yorumlara da detaylı bakmamıştım.

Ekleme: Amazon yaşanan mağduriyet için aradı telefonla, eğer aynı ürünü almak isterseniz şu an 350 tl ama aradaki fiyat farkını size ödeyeceğiz dedi. Yaşanan mağduriyet nedeniyle üzgünüz dedi. Çok hızlı aksiyon aldılar. Amazon farkını gösterdi :)

Amazon dan aldığım çay makinesi(kullanılmış ürün) (Amazon Tr hızlı aksiyon aldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adihasret -- 15 Ekim 2020; 21:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sehven gönderilmiştir her firma da olabilir Amazon 1 ekim den itibaren 2 aylık iade süresini yaptı.

• 😆😆😆😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu tüketici hakları 2 gömlek fazla bize.tamam iade hak ama iade ürünü birine satabilinceye kadar döngüye giriyor.

• universty3 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten ürün yorumlarından anlaşıldığı üzere ürün döngüye girmiş, kimde kalırsa gibi bi durum olmuş

• ben de 11.11 de tefal ütü aldım. paket geldiğinde dışı nemli gibiydi. heralde taşımada oldu diye düşündüm. sonra paketi açınca ütüyü de sırılsıklam gördüm. ütünün tabanında kireçten tıkanmalar vardı. kullanılmış muhtemelen içindeki suyu bile tam boşaltmadan yollamışlar. iade yada tamirli ürün yollamışlar. geldiği gibi iade talebini açıp geri yolladım bakalım ne olacak.

aldığım ürün bu, yorumlarda da sizin belirttiğiniz gibi daha önceden bozuk gönderildi diyenler olmuş o bozukların birini tamir edip bana yolladılar muhtemelen.

https://www.amazon.com.tr/product-reviews/B075GX866X/ref=acr_dp_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 14 Kasım 2020; 0:41:19 >

• thsn_can kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam üzücü şeyler bunlar maalesef. Amazon ama yakışmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.