Şimdi Ara

Amazon.com.tr yurtdışı ürünmü satıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garantiyi amazon veriyorsa isterse uzaydan gelsin , urun guvencesi saglamdir .
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Alternatif yolları genelde bizim gibiler biliyor. Sıradan son kullanıcı, çoğunlukla bu tür detaylarla uğraşmadan satıcı ile muhatap olmakta.

RMA konusunda Samdisk ve Logitech'i tavsiye ederim. Yurt dışından Türkçe destek vererek hızlıca çözüm sağlayabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Garantiyi amazon veriyorsa isterse uzaydan gelsin , urun guvencesi saglamdir .
    +1453

Amazon tarafından satılır ve gönderilir yazıyorsa 2 yıl amazon ile halledebilirsin. Hepsiburada gibi karıştırmayın amazonu müşteri odağı dediğin zaman e ticarette amazonun üstüne yok. Hepsiburada da diyor aynı şeyi ama daha kusurlu ürün iade etmeye gelince yan çiziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan ilk alışverişim değil garanti hizmetlerinin farkındayım ancak aldığım ürün 2 yıl değil 3 yıl garantili. Yurtdışı ürünse rma ile yurtdışına göndermek gerekecek posta masrafını geçtim dönüşte gümrüğe takılıp benden %20 gümrük vergisi istenmesi olası. Neyse ki korktuğum gibi çıkmadı Penta değil Koyuncu garantiliymiş. Bunu müşteri hizmetleri söyleseydi keşke ben sağda solda araştırmak zorunda kalmasaydım, ne sizin nede benim kıymetli vaktimiz boşa gitmeseydi. Herneyse tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olan arkadaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.