Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Amazon.com.tr den ilk kez üyelik alarak kişisel bakım ürünü sipariş ettim. Satıcının Amazon.com.tr olmasına güvendim. Ürün dün kargoya verildi. Yine dün gece bir mail göndermişler ve hesabımın kapatıldığını belirtmişler. "Kullanım ve satış koşullarımızı ihlal ettiğiniz için" şeklinde bir açıklama var. Sipariş durumunu kontrol etmek dışında başka bir işlem yapmadım satın aldıktan sonra. Gelen maile itiraz ettim ancak ne zaman dönerler bilmiyorum. Ayrıca "açık siparişlerinizi iptal ettik ve bunlar için para iadesi yaptık" şeklinde yazmışlar. Para iadesi gözükmüyor. Size sormak istediğim kargo gelirse teslim almalı mıyım almamalı mıyım? Müşteri hizmetleri bölümünde hazır öneriler dışında ne bir canlı destek ne de bir telefon numarasına ulaşamadım. Bu bana çok güven zedeleyici geldi. Aldığım ürünün yorumlarında "kullanılmış ürün gönderildiği" söyleniyordu. Ben de siparişi video altında açıp kullanılmış ise iade etmeyi düşünüyordum. Hesabım kapatıldığı için iade şansım olmayacak yada tüketici hakem heyeti ile uzun süre uğraşmam gerekecek. Kargoyu teslim almzasam ve ücret iadesi yapılmazsa ne yapmam gerekir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim