Şimdi Ara

Amazon.com.tr 75 tlye varan chippara fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
6
Favori
4.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anvil

Bugün kayıt oluşturdum. Bekliyorum
    İlk gün harcama yaptım yüklenmedi.Kayıt açtırdım bugün puan yüklendi.Amazon kampanyasında sorun var puan yüklenmesi konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

İlk gün harcama yaptım yüklenmedi.Kayıt açtırdım bugün puan yüklendi.Amazon kampanyasında sorun var puan yüklenmesi konusunda.

Alıntıları Göster
    Ben de 1000 üzeri harcama yaptım, yüklenmedi. Bunun üzerine dün kayıt açtırdım ama hala gelen giden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

yalnız değilsin bende kapatmak zorunda kaldım iade etmiyorlar aidatı kendileri bilir free kart ile devam.

Alıntıları Göster
    ben inadımdır. akbankın kapısından gecmem daha. bundan 12 sene evvel pınar sucuk neyim alırdım. haberlerde pınarda yuzde yuz dana yazan sucukta kanatlı (tavuk eti) cıktı. ondan sonra daha suyunu sütünü almadım. aldatan a para kazandırmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Kapatmak cozum yolu degilki. Iade etmiyorlar ucreti.

Alıntıları Göster
    Valla hakem heyetine basvurdum. hakim ne derse o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Yapacak bişey yok.

Aynısını bana 5 senenin sonunda Garanti Bonus yapmıştı. O günden beri Axess ile devam ediyorum.

Alıntıları Göster
    Garanti en cakalı. maas musterısi oldugum halde kart aidatı kesmıslerdı. onundan kapısandan gecme. ziraat comboya devam tek karta a dustum ha bırde encard var elımın altında ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Ben de 1000 üzeri harcama yaptım, yüklenmedi. Bunun üzerine dün kayıt açtırdım ama hala gelen giden yok.

Alıntıları Göster
    Yüklemişler ve az önce telefon ve mail ile bilgi de verdiler, bilginize.
  • Islem yapsak hemen puan yatiyormu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Islem yapsak hemen puan yatiyormu ?
    19unda bir kartla, 20sinde bir kartla yaptığım işlemlere puan geldi sıkıntısız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

19unda bir kartla, 20sinde bir kartla yaptığım işlemlere puan geldi sıkıntısız.

Alıntıları Göster
    Evet yatti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleTalk

Akbank müşterisi olmak için yarın başvursam kampanya bitimine kadar akbank bankamatik kartı veya axess free kart elime ulaşır mı ?
    Ben Şubeye Gittim. Bankakartı ve Kredi Kartını Anında Teslim Aldım. Haziran Başında Yaptım ve Carrefour Kampanyasına Katıldım. Ayrıca Yeni Açılan Karta Aylık 50 TL Chipp Para da Kaanabiliyorsunuz. %10 Puan Veriyor Ek Olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.