Şimdi Ara

Amazon.com.tr 75 tlye varan chippara fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
6
Favori
4.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: messroe

Elveda 10 Senelik Axess
    Her sene kart aidatı yansırdıi bende arar sildirirdim.
    12 haziran 2020 de extrede 189 liralık ucreti silmediler. borcu odedım kartı kapatmak ıcın aradım 6 ay kapatmayın 30 tl chıp para yukleyelım dedıler. kalan 159 u u ne zaman yukleyeceksınız dedım ona bır sey yapamayız dedıler. elveda 14 subat sarıkız ı. elveda combolar. elvedaaaa
    bu arada edevletten tuketıcı hakem heyetıne basvurdum.
    yalnız değilsin bende kapatmak zorunda kaldım iade etmiyorlar aidatı kendileri bilir free kart ile devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messroe

Elveda 10 Senelik Axess
    Her sene kart aidatı yansırdıi bende arar sildirirdim.
    12 haziran 2020 de extrede 189 liralık ucreti silmediler. borcu odedım kartı kapatmak ıcın aradım 6 ay kapatmayın 30 tl chıp para yukleyelım dedıler. kalan 159 u u ne zaman yukleyeceksınız dedım ona bır sey yapamayız dedıler. elveda 14 subat sarıkız ı. elveda combolar. elvedaaaa
    bu arada edevletten tuketıcı hakem heyetıne basvurdum.
    Kapatmak cozum yolu degilki. Iade etmiyorlar ucreti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Kapatmak cozum yolu degilki. Iade etmiyorlar ucreti.

Alıntıları Göster
    Yapacak bişey yok.

Aynısını bana 5 senenin sonunda Garanti Bonus yapmıştı. O günden beri Axess ile devam ediyorum.
  • Kartınızı iptal ederseniz cip paraları siz kaybedersiniz. Bana iade edemiyoruz dediler. Bir hafta sonra aradım yarısı kadar chippara yüklediler. Limit düşürmemeye de 75 Chippara yüklediler. Daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım yatmadı. Yine şikayet oluşturacaz:(

• Biri cevap verebilir mi soruma acaba ona göre şikayet oluştiriyim. 500tl'lik alışveriş yaptım chip para yüklendi taksit yapmayı unutmuşum,iptal ettim haliyle tekrar sipariş ettim chip paraya dair bir şey olmadı. Şimdi hakkımı kaybetmiş mi oldum?

• anvil kullanıcısına yanıt
    GG N11 HB 500/50 1000/100 ler Axess kampanyalarında chipparalar hiç gecikmesiz anında yatardı. Ya Amazondan yada Akbank'tan kaynaklı ciddi bir problem olsa gerek

• Hayır tekrar alışveriş yaptığınız için chipparalar silinmez.
    Eğer iptalden sonra tekrar alışveriş yapmasaydınız kampanya bitiminden bir süre sonra chipparalar silinirdi

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ben 500tl belki tam sınırda kabul edilmez diye 11tllik ürün ekledim o 11tllik ürün için taksit gözülmediği için gözümden kaçmış. İptal ettim 500tllik ürünü aldım direkt 6 taksit yaparak ama chip para geri alındı direkt geri yüklenmedi.Canlı destek tek seferlik diyor anlamadım ya.

• Nasıl ya..Eğer chipparalar yüklendiyse sipariş iptal edilince hemen silinmemesi lazım. En az kampanya sonuna kadar silinmez chipparalar. Kampanya sonunda banka sistemi sipariş iptallerine bakar ve ona göre siler chipparaları, eğer chipparalar harcanmıssada Extreye borç yansıtır.
    Siz iptal ettiğiniz siparişin yerine yeni sipariş vermişsiniz ve şartları sağlamışsınız.Problem olmaması gerek
    Ben GG n11 HB gibi sitelerden çok deneyimliyim bu kampanyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Haziran 2020; 23:25:31 >
    Maalesef hocam ben de anlamadım, direkt çekti chip parayı geri,ben de siparişi toptan iptal ettim tamamen,axessle almam daha iyi.

• Hocam enteresan bir durum. Anında görüntü.Chipparayı göstermiş ama elletmemiş. Ama sistemde bir sıkıntı oldugu belli.Keza Sipariş veren bazı forumdaşlarada hiç chippara yüklenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Haziran 2020; 23:41:50 >
    Valla axess kullanmam artık, kampanya yapmıyor uzun süredir doğru düzgün yaptığını da eline yüzüne bulaştırıyoe.

• Böyle durumlarda iptal etmeden önce puanı çekmek mantıklı olan şey. Akbank bu konuda hassas olabiliyor

• Gece yarısı Amazon'dan 1013 TL alışveriş yaptım ama benim kartıma da henüz yansıyan bi şey yok.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Dün sorun vardı sanırım. Ben az önce işlem yaptım. Direk yüklendi chip para.
  • Akbank müşterisi olmak için yarın başvursam kampanya bitimine kadar akbank bankamatik kartı veya axess free kart elime ulaşır mı ?

• 2 saat önce kampanyaya katılım sağladıktan sonra 1000 TL üzeri harcama yaptın fakat chip para yüklenmedi.

Kampanya şartlarını yerine getirdiği halde chip para yüklenmeyen arkadaşlar bankaya kayıt oluşturduktan sonra puan yükleniyor mu acaba?

• Kirmasti_16 kullanıcısına yanıt
    Bugün kayıt oluşturdum. Bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.