Bu kampanya ile birbirini engellemiyor,ama bonus için ödemenin en az 100 tl olması gerektiğini unutmayın. 100 tl sepetiniz var,ödeme esnasında -30 olunca 70 TL çekilir kartınızdan ve bonus gelmez. 140 tl sepet var, 30 düştü,110 oldu,100 tl üstü ödeme yapıldığı için 40 tl de bonus gelir. Yalnız Prime iptal edip,aynı hesaptan tekrar Prime olunca bonus gelmiyor. Başka bir üyelik açıp master kartı o hesaba ödeme kartı olarak girip Prime olunursa 40 bonus gelir ama Bonus Flaşdan kampanyaya katılmış da olunmalı. Daha önce bu konuda ve başka konularda da bu durumu açıklamıştım,bugün son gün olduğu için bulmaya zamanınız olmayabilir diye tekrar anlatmış oldum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Mayıs 2021; 17:31:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|