Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once dhlde bir bayanla gorustum, kendisi de dogruladi, ve bu sistemin suistimal edilmesi uzerine boyle bir uygulamaya gectiklerini itiraf etti. Hayirli olsun =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bile durdular :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Arkadaşlar DHL artık 65 tl ürünün gümrükte durma masrafı kesiyor haberiniz olsun.

Biraz daha açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Arkadaşlar DHL artık 65 tl ürünün gümrükte durma masrafı kesiyor haberiniz olsun.

Biraz daha açarmısınız?

Amazon.com'dan yapilan her alisveriste 25$'lik kargo ucreti haricinde artik 65 lira da ardiye ucreti verilecek.
  • O zaman diablo 3 ce 300 e gelecek ya. İptal ettirsek iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Az once dhlde bir bayanla gorustum, kendisi de dogruladi, ve bu sistemin suistimal edilmesi uzerine boyle bir uygulamaya gectiklerini itiraf etti. Hayirli olsun =)

işine geldiği gibi davranma durumu sanırım bu oluyor. Skyrimi gümrükten çekerken gönderdikleri kağıtta dvd kitap vs gibi ürünlerden ardiye ücreti alınmayacağı yazıyordu. Baktılar koca koca kutular ücretsiz teslim ediliyor biraz yolalım dediler. Nasıl bir ülkede yaşıyorum anlayamıyorum. Devlet postası ingiletereden iki günde gelen ürünü beş günde teslim edemiyor. Özel şirketler müşterinin cebindeki parayı biraz daha nasıl alabilirim derdinde. :(

@canikoblivian
    Bugün istanbula geldim kargoyu çok güzel yapmışssınız pakette herhangi bir sıkıntı yok konuştuğumuz gibi içinden mgs4 çıkmadı. Ama t-shirttü incelerken içindeki etikette yazan made in TURKEY yazısını görünce tebessüm ettim. Siz farketmiş miydiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Az once dhlde bir bayanla gorustum, kendisi de dogruladi, ve bu sistemin suistimal edilmesi uzerine boyle bir uygulamaya gectiklerini itiraf etti. Hayirli olsun =)

işine geldiği gibi davranma durumu sanırım bu oluyor. Skyrimi gümrükten çekerken gönderdikleri kağıtta dvd kitap vs gibi ürünlerden ardiye ücreti alınmayacağı yazıyordu. Baktılar koca koca kutular ücretsiz teslim ediliyor biraz yolalım dediler. Nasıl bir ülkede yaşıyorum anlayamıyorum. Devlet postası ingiletereden iki günde gelen ürünü beş günde teslim edemiyor. Özel şirketler müşterinin cebindeki parayı biraz daha nasıl alabilirim derdinde. :(

@canikoblivian
    Bugün istanbula geldim kargoyu çok güzel yapmışssınız pakette herhangi bir sıkıntı yok konuştuğumuz gibi içinden mgs4 çıkmadı. Ama t-shirttü incelerken içindeki etikette yazan made in TURKEY yazısını görünce tebessüm ettim. Siz farketmiş miydiniz?

Hic dikkat etmemistim t-shirt'e, cok ilginc =)

• Amazon'da Skyrim almak istiyorum PS3 için ama artık göndermiyorlar
  • Devlet bize bağmiyi...
  • Ebayden ingilterede yaşayan bir satıcıdan batman arkham city collector edition aldım. Adam sağolsun ertesi günü 13ünde oyunu gönderdi 15inde ürün Türkiyeye geldi. Ptt nin sorgulama sayfasında dün sabah 11 sularındada gönderi dağıtım için postacıya verildi şeklinde bir ibare çıktı. Dün oyun gelmedi bugün gelir umuduyla evde kaldım saat 3 oldu hala oyun yok bende ptt nin çağrı merkezini aradım dağıtıcı kimsegidip kendim oyunu alıyım diye. Bir numara verdiler aradım havalimanı posta işletmesi çıktı postacıyı öğrenmek istediğimi söledim biz bilmeyiz avpimi arayım dedi numara verdi. Aradım numarayı ulaşmak ne mümkün operatöre bağlıyor çalıyor acan yok hattan düşüyor. Sonra eksiden güncel bir numara buldum aradım karşıma kağıthabe posta işletmesi çıktı sonra oradaki kadın sağolsun bir numara verdi kodla birlikte aradım. Adamın biri çıktı anlattım durumu. Adamın cevabı ne olacak bekle birkaç güne gelir. Ya kardeşim işim gücüm var dedim. Nese içeriye doğru birkaç bağırma sesinden sonra postacının cebini aldım. Aradım adamı kardeşim böyle böyle posta var hee evet postanız gelmiş. Nezaman getirceksin bugün getiremem. Neden elim doluydu başka postalar vardı topkapıda bıraktım. Nezaman getirceksin? Yarın kısmetse getircem.Peki ben bugün avpime gidip alayım. Alamazsınız posta bana zimmetli ben imza atmadan olmaz. Bu konuşmadan sonra umarım yarın getirirsin yoksa seni ptt merkese şikayet edicem dedim. Bakalım yarın umarım paket sağ salim gelir.

• Klasik bir PTT hikayesi =)
  • ayın 2sinde sipariş verdiğim mgs hd geldi kocaman bir kolide kutunun enaz 2 katı büyüklükteydi
  • Arkadaşlar merhaba. Konu açma gereği duymadım , arama kısmından buldum hemen bir derdimi yazayım...

Bugün amazon.co.uk'ta takılıyordum. Bir adet PS3 OYUNU SİPARİŞİ VERDİM DALGINLIKTAN KURU HESAPLAMADIM AMA SİPARİŞ VERDİKTEN 10-15 SANİYE TAŞ ÇATLASIN 1 DAKİKA SONRA SİPARİŞİ İPTAL ETTİM ! KREDİ KARTIMDAN PARA ÇEKİLMEMİŞ . ALDIĞIM ÜRÜN 30 POUND'DU KARGO DAHİL.

İKİNCİ ÜRÜN İSE ; BİR AKSESUAR TARZI BİR SİPARİŞ VERDİM. ARKA SEPETTE DE ÜRÜN VARMIŞ ! ALDIĞIM ÜRÜN YİNE 15 POUNDDU AMA SEPETTE ÜRÜN BIRAKMIŞTIM 77 POUND ÖDEME YAPTI . BU SEFER 2 DAKİKA İÇİNDE SİPARİŞİ İPTAL ETTİM VE YİNE KARTTAN PARA ÇEKİLMEDİ...

Bu bedel karttan çekilecek mi ? Ne olacak açıkçası amazon.co.uk'u ilk defa kullandığımdan yaşadım bu sorunu... Ödeme karttan çekilecek mi ? Siparişim iptal olmuş mudur

Bilgi verirseniz sevinirim. YOKSA 300 TL RESMEN YANACAK

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Amazon'da Skyrim almak istiyorum PS3 için ama artık göndermiyorlar

Bir kaç gün bekle hocam şimdi kontrol ettim PS3 için stokları bitmiş sanırım.Yoksa göndermediklerinden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar merhaba. Konu açma gereği duymadım , arama kısmından buldum hemen bir derdimi yazayım...

Bugün amazon.co.uk'ta takılıyordum. Bir adet PS3 OYUNU SİPARİŞİ VERDİM DALGINLIKTAN KURU HESAPLAMADIM AMA SİPARİŞ VERDİKTEN 10-15 SANİYE TAŞ ÇATLASIN 1 DAKİKA SONRA SİPARİŞİ İPTAL ETTİM ! KREDİ KARTIMDAN PARA ÇEKİLMEMİŞ . ALDIĞIM ÜRÜN 30 POUND'DU KARGO DAHİL.

İKİNCİ ÜRÜN İSE ; BİR AKSESUAR TARZI BİR SİPARİŞ VERDİM. ARKA SEPETTE DE ÜRÜN VARMIŞ ! ALDIĞIM ÜRÜN YİNE 15 POUNDDU AMA SEPETTE ÜRÜN BIRAKMIŞTIM 77 POUND ÖDEME YAPTI . BU SEFER 2 DAKİKA İÇİNDE SİPARİŞİ İPTAL ETTİM VE YİNE KARTTAN PARA ÇEKİLMEDİ...

Bu bedel karttan çekilecek mi ? Ne olacak açıkçası amazon.co.uk'u ilk defa kullandığımdan yaşadım bu sorunu... Ödeme karttan çekilecek mi ? Siparişim iptal olmuş mudur

Siparişler başarılı bir şekilde iptal olduysa karttan para çekimi olmayacaktır, çekilen para hemen iade edilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar merhaba. Konu açma gereği duymadım , arama kısmından buldum hemen bir derdimi yazayım...

Siparişler başarılı bir şekilde iptal olduysa karttan para çekimi olmayacaktır, çekilen para hemen iade edilir.

Dear EREN ASLANHAN,

Your order has been successfully cancelled. For your reference, here is a summary of your order:

You just canceled order # 203-33xxxxxx-3860360 placed with Otherland on 18 April 2012.

Status: CANCELLED

Gelen Mail örneği.. Lakin şöyle bir şey söz konusu ; Alışveriş yaparken sisteme girdim , (takip amaçlı) hiç bir şekilde iki sipariş sonrası 1 kuruş para eksilmedi kart bakiyesinden

• Bir sorun olmaz, takma kafana.

• quote:

Bir sorun olmaz, takma kafana.

• quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: daxter4101

ne tür belgeler istiyolar DDP diye birşey duydum amazonun gümrük vergisini ödemesi hakkında sanırım, bu nedir?

DDP dediğin de tüm sorumluluğu Amazon.com alıyor. Güvenle yapın alışverişi Dünyanın en iyi alışveriş sitesidir. Sistem izin verirse almana çekinme elin korkak alışmasın :) Amazon.com mağdur bırakmaz, gümrük memurları ile savaşa girer senin adına ;)

Hocam bende dün amazondan kulaklık aldım. Fakat bu yeni gümrük mevzuatından haberım yoktu. 75 avro nun üstündeki kargolarda sorun çıkıyormuş. Şimdi benim aldığım bu ürün DDP li midir değil midir nasıl anlarım? Amazon un sitesinden bir şey anlamadım. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.