Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin durumunda baya kötüymüş hocam Mortal kombat k.e alıcam çok kararsız kaldım şimdi
  • amazon birşeyleri değiştirdi sanırım 5-6 kişinin alıp gümrük vergisi ödememesi benim ödemem ilginç bir durum :D

TMF bence de iptal et .ama yok ben neye mal olursa olsun o koleksiyonu istiyorum diyorsan al derim. en fazla 40-50 lira para ödersin devlete.
  • DHL ile konuştunuzmu hocam benım oyunum gümrüğe takıldığında dhl bana telefonda aynen şunu demişti " ürününüzün gümrük bedelini amazon karşılıyor"
  • şimdi kargo geldi SIKI DURUNNNNNNNNNN

GÜMRÜK PARASI ALMADILAR

elimde cüzdan titreyerek bekledim valla alacak para diye :D

sonradan devlet gümrük borcu diye bana bir ceza ödettirmez değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Şubat 2012; 11:54:20 >
  • Heh hadi geçmiş olsun artık birşey olucağını sanmıyorum
  • teşekkür ederim ve ayrıca bu fırsatı bize haber veren arkadaşlara satın almada yardımı dokunana herkese teşekkürler.

çok ihtişamlı bir figürmüş, bu kadarını beklemiyordum.

bu figürü tasarlayana bu yeteneği bahşeden ve bana da bunu satın almayı nasip eden Allah'a sonsuz şükürler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Şubat 2012; 12:02:04 >
  • Ya arkadaşlar rahat olun Amazon.com dan ürün alıpta sorun yaşayan olmadı. Amazon.com müşteri memnuniyeti konusunda Dünya dışı bir anlayışa sahip :D eşi benzeri yok yani :D
  • şimdi yeni bir bekleyiş başladı bu sefer de ebayden uncharted 1 ve uncharted 2 goty bundle geliyor .2 hafta sonra o da gelir işallah.

50 dolara aldım kargo ücreti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

şimdi yeni bir bekleyiş başladı bu sefer de ebayden uncharted 1 ve uncharted 2 goty bundle geliyor .2 hafta sonra o da gelir işallah.

50 dolara aldım kargo ücreti yok

Merak etmeyin bir sıkıntı olmaz. Bu arada ben en son mortal kombat ke aldım gumruge takılmadı. Ayrıca ac revelations ve mgs hd de aynı pakette gumruge takılmadı. Simdi kulaklık dusunuyorum 5.1 ama ps3 kulaklıgı mı yoksa kablolu gercek 5.1 mi kararsızım.
  • EA Sports Active 2 almaya çalıştım olmadı.. Sizin lokasyona göndermiyoruz dedi. Dediğiniz gibi sanırım ürün "from Amazon" şeklinde değil.. Aksilik kötü oldu.. fiyatı da uygundu 23 USD...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

EA Sports Active 2 almaya çalıştım olmadı.. Sizin lokasyona göndermiyoruz dedi. Dediğiniz gibi sanırım ürün "from Amazon" şeklinde değil.. Aksilik kötü oldu.. fiyatı da uygundu 23 USD...

gonderici.amazon olsa bile herseyi yollamiyorlar
  • Elimde oyun birikmese ilk alacagim skyrim c.e..
  • Beyler dediğim gibi Amazon.de PS Vita gönderiyor Türkiye'ye. Wi-fi versiyonu 2 günlük kargoyla 500, postayla 540 TLye geliyor. Acaba Almanya Amazon da gümrüğü ödüyor mu soru burada işte :) Ödemiyorsa da posta yoluyla geldiğinde sanırım %20 vergi ödeyip alabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Beyler dediğim gibi Amazon.de PS Vita gönderiyor Türkiye'ye. Wi-fi versiyonu 2 günlük kargoyla 500, postayla 540 TLye geliyor. Acaba Almanya Amazon da gümrüğü ödüyor mu soru burada işte :) Ödemiyorsa da posta yoluyla geldiğinde sanırım %20 vergi ödeyip alabiliyoruz.

Birisi risk budur diyip denese alabilirim
  • Ben gümrük sınırı 150 euroyken bu Amazon.de'den çok alışveriş yaptım, replacement olarak gönderilen iki tane ürünün invoice'ı 163 euro olarak gözüktüğünden gümrüğe takılmıştı ve ücreti benden talep etmişlerdi; ama o süreçte Amerika Amazon'dan aldığım bir üründe de gümrük ücreti istemişlerdi, o yüzden değişmiş midir değişmemiş midir bi kontrol lazım :)
  • quote:

Beyler dediğim gibi Amazon.de PS Vita gönderiyor Türkiye'ye. Wi-fi versiyonu 2 günlük kargoyla 500, postayla 540 TLye geliyor. Acaba Almanya Amazon da gümrüğü ödüyor mu soru burada işte :) Ödemiyorsa da posta yoluyla geldiğinde sanırım %20 vergi ödeyip alabiliyoruz.

500 lira diyelim.

Almazlar ya hadi aldılar diyelim %25 ardiye ücreti ...............: 125lira
    %20 gümrük vergisi...........................................................: 100 lira
    _________

toplamda........................................................................... 225 lira ekstradan ödeyeceksiniz. 500 + 225 türkiyedek fiyata hemen hemen denk geliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 28 Şubat 2012; 21:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

500 lira diyelim.

Almazlar ya hadi aldılar diyelim %25 ardiye ücreti ...............: 125lira
    %20 gümrük vergisi...........................................................: 100 lira
    _________

toplamda........................................................................... 225 lira ekstradan ödeyeceksiniz. 500 + 225 türkiyedek fiyata hemen hemen denk geliyor :D

Hocam PTT yani posta yoluyla geldiğinde ardiye ücreti yok, sadece vergiyi alıyoruz diye biliyorum. Özel kargo şirketlerinde ardiye ve ordino ücretleri var.

• doğru tespit ben o ayrımı unutmuşum.o zaman ptt ile gelirse çok fazla birşey tutmuyor.

ben şunu merak ediyorum: amazonun kendi satışı dışında 3.kişilerin sattığı ürünler TRye gönderilebiliyor mu?

amazon da ebay gibi olsa güzeldi.
  • Gönderilebiliyor satıcının insiyatifine bağlı olarak; ama genelde çok yüksek kargo ücretleri çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

quote:

Birisi risk budur diyip denese alabilirim

Aynen, bir babayiğit yok mu çıkıp alacak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.