Şimdi Ara

amazon.com'dan LED tv almayı düşünüyorum gümrük vergisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazon.com'dan LED tv'lere bakıyordum. Fiyatları uygun geldi. Aşağıda ki linklerde Sony olan Tv'nin Türkiye'ye gönderimi yok ancak samsung gönderilebiliyor. Benim tek sıkıntım bu ürünler gümrükten nasıl geçer? Vergisi ne kadar olur.

http://www.amazon.com/Samsung-UN40D6000-40-Inch-1080p-120Hz/dp/B004NB4TTA/ref=sr_1_4?s=tv&ie=UTF8&qid=1306264894&sr=1-4

http://www.amazon.com/Sony-BRAVIA-KDL46EX720-46-Inch-1080p/dp/B004HYG9XW/ref=sr_1_3?s=tv&ie=UTF8&qid=1306264894&sr=1-3

• Televizyon geçmiyor gümrükten. Aynı telefon gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Televizyon geçmiyor gümrükten. Aynı telefon gibi.

Yaptığım araştırmalara göre bir yolcu yanında 55 ekrana kadar getirebiliyormuş. Kargo ile geldiğinde niye geçirmiyorlar ki ?
  • vergiler + trt bandrolü (gümrükten geçermi geçmezmi bilmiyorum)
  • Burdan alacağın televizyonla aynı fiyata gelir neredeyse. Üstüne bide 1 ay uğraşırsın onunla. Burdan almak daha mantıklı.
  • Açıkçası fiyatlar kafamı karıştırdı. O yüzden sorayım emin olayım dedim. Her maliyeti koyarız eğer arada çok az fark kalıyorsa buradan alırım ancak uçurum kadar bir fark varsa oradan alırım.
  • Amazon kitap,dvd harici türkiyeye gönderim yapmıyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    amazon dan ayakkabı almak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tv nin fiyati kadar fark verirsin, arti 1 ay beklersin, yada tanidigin varsa rusvetle daha az fark verip sokabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Amazon kitap,dvd harici türkiyeye gönderim yapmıyor diye biliyorum

This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
  • ben 2 tane saat almıştım amazon.com dan Dhl firmasıyla gönderi yaptırmıştım. Gümrüğe takıldı. 220 $ vergi aldılar .
  • Kargosu da çok masraflı tutar, vergilerini hiç saymıyorum bile. Türkiye'den garantili alacağın paraya garantisiz ntsc ürün almış olursun.
  • Sakın deneme! amazon.com kargolarını hiç özenerek göndermiyor ve taşımıyor!.Arkadaşım kitap almıştı,kitap geldiğinde yırtılmış vaziyetteydi.Sorduğumuzda yetkililer "Yolda çok kasis var" demişlerdi.Boşver sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 26 Mayıs 2011; 10:16:45 >
  • Bende amazondan Nikon pro kamera almayı düşünüyorum.
  • Sony Braviayı Türkiye'den al bence sorun yaşarsın.
  • Kac yillik mesaj ama insan deliriyor boyle mesaji gorunce amazonun desteine yenisini gonderin deseniz 2 gunde kapiniza gelir kargo falan odemezsiniz ama ne turkiyeden kazik yedirtin insanlara herkes salakti zaten dimi ? 5000 6000 tl ye alinan seyler trden yurtdisindan 2000 3000 e geliyor eger bunu dinleyen olduysa gecmis olsun diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.