Şimdi Ara

Amazon.com da H5, R1, ve A100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtışından fotoğraf makinnası sipariş etmeyi düşünüyordum. Ararken amazon da sony fiyatları dikkatımı çekti. Bana uygun geldi.

Bana bu konuda birisi yardım edebilirmi acaba?

Sipariş vermek uygun olur mu? Verirsek gümrük ödemek zorunda kalırmıyız ? ürünün gelmeme ihtimali varmı?

Gerçi biraz araştırdırdım. Amazon için güvenilir deniyo ama gümrük işinden emin değilim

Fiyatları da yazayım bari

Sony H5 - 399 dolar
    Sony R1 - 869 dolar
    Sony A100 - 804 dolar

tıkla

bana uygun gibi geldiler

bilen birisinden yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 29 Ekim 2006; 14:29:16 >

• amazon.com, Türkiye'ye elektronik ürün göndermiyor.
  • cevap alınmıştır. Teşekkürler
  • Kesin bir cevap hemde dk 1 gol 1 o değil getirtse idi A100 kap gel diyecektim.
  • Amazon değil de,www.bhphotovideo.com sitesi Türkiye'ye gönderiyor...

Mevzuata göre, €100 üzeri mallar gümrük işlemlerine tabii.. ama pratikte nasıl olur bilmiyorum
  • Şirketten geldiği için muafiyet yok gümrük vergisi ve CE belgesi sunman gerekebilir ya da şansına gümrükten geçip kapına kadar teslim edilebilir..
  • merabalar ben bu amazon sıtesının guvenılırlıgını ve kargonun ne kadar oldugunu soracaktım tesekkur ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TÜRKİYEYE GONDERIM YAPIYOR MU KESIN BILGI OLSUN INSALLAH ARKADASLARIM TESEKKUR EDERIM
  • Yurt dışından arkadaşım model araba için lastik ve birkaç yedek parça getirtti 80 $ ödedi diye biliyorum...

Yurt dışından geşen mallar hep istanbul gümrüğüne mi gelir.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.