Şimdi Ara

Amazon.com`da BOSE AE2 80 Dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün aklımda almayı düşünüyorum ama fazla kullanıcı incelemesi bulamadım. Alttaki kuaklıklar da hemen hemen aynı fiyatta hangisini alsam bilemedim.

AKG K450
    Monster Purity HD
    Monster Vektr Diesel

Edit: Siz kullanıyormusunuz hocam bu kulaklığı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 22 Şubat 2014; 16:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Bu ürün aklımda almayı düşünüyorum ama fazla kullanıcı incelemesi bulamadım. Alttaki kuaklıklar da hemen hemen aynı fiyatta hangisini alsam bilemedim.

AKG K450
    Monster Purity HD
    Monster Vektr Diesel

Dostum konuyu acmadan 5 dakika once aldim bende pazartesiye gelir inceleme yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu ürün aklımda almayı düşünüyorum ama fazla kullanıcı incelemesi bulamadım. Alttaki kuaklıklar da hemen hemen aynı fiyatta hangisini alsam bilemedim.

AKG K450
    Monster Purity HD
    Monster Vektr Diesel

731 customer reviews

http://www.amazon.com/Bose%C2%AE-AE2-audio-headphones-Black/product-reviews/B00478O0JI/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?showViewpoints=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 22 Şubat 2014; 20:03:18 >

• Amazondan 5 tane aldim, isteyen olursa satarim WINK WINK. fisi receipti vs hepsini vererek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardcol

Amazondan 5 tane aldim, isteyen olursa satarim WINK WINK. fisi receipti vs hepsini vererek.

Kulaklıkları yeni mi sipariş verdiniz yoksa elinizde mi? Performansı hakkında yorum almak için soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamenter kullanıcısına yanıt
    Yeni siparis verdim. Satmak icin aldim o yuzden acip kullanmayacagim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat 95$ olmuş

edit: beyazı hala 80$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 25 Şubat 2014; 20:33:28 >
  • arkadaşalr bende bir amazon deneyimi yaşayım diyorum ama bu ürüne tıklayıp almak sitediğimde adres hatsı çıkıyor yani tr gönderimi yok. Bunun hangisi tr ye geliyor acaba veya nasıl alırım. Yardımın için çok teşşekür edrim
  • quote:

AKG K450
    Monster Purity HD
    Monster Vektr Diesel

AKG çok çekici görünüyor

• amazon.co.uk da fiyatı daha uygun. Kargo konusunu bilmiyorum gelir mi gelmez mi

Link
  • quote:

amazon.co.uk da fiyatı daha uygun. Kargo konusunu bilmiyorum gelir mi gelmez mi

Link

33tl daha ucuza geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.