Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.899
Cevap
131
Favori
402.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arke9

130 dolar

tamamdır hocam dediğiniz gibi 100 doların altına düşmesini bekleyeyim o zaman ben
  • Merhabalar ,

PS3 oyunu sipariş edecektim de acaba takılır mı diye düşünüyorum gümrüğe , 60 $ fiyatı...Sizce bir sorun olur mu ?

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 8 Ağustos 2014; 18:22:37 >
  • takılmaz, satın alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY isteten oldu mu?

kimlerin aldığını bilmiyorum ama,ürünün gümrük ücretinden şu fiyattan muaf olduğunu söyleyebirim.
  • Herkese merhaba tecrubesi olan arkadaslara birsey sorcaktim
    ben amazondan bir urun siparis verdim ancak daha 22.07.2014 tarihinde baska bir yer olan (head-direct) ten yurtdisi alisverisi yaptim aradan 18 gun gectikten sonra amazondan 35 dolara mp3 aldim ,bazi soylentilere gore yurtdisinda alisveris yaparken 2 urun alimi arasinda 2 ay olmaliymis yoksa gumruk vergisi odeniyormus deniliyor ,sizce bu dogrumu benim urunden vergi alirlarmi ? Birde bugun 83 dolarlik bir baska alisveris yaptim amazondan yani onceki siparisimden 2 gun sonra yapmis oldum sizce bu urunlerin hepsi toptan yuklenip gelirde 35 + 83 dolar olarakmi sayilir yoksa ayrimi sayilir ?
    bu arada bu yil boyunca toplamda 1 yurtdisi alisverisi yaptim bunlarla birlikte 3 olmus olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

Herkese merhaba tecrubesi olan arkadaslara birsey sorcaktim
    ben amazondan bir urun siparis verdim ancak daha 22.07.2014 tarihinde baska bir yer olan (head-direct) ten yurtdisi alisverisi yaptim aradan 18 gun gectikten sonra amazondan 35 dolara mp3 aldim ,bazi soylentilere gore yurtdisinda alisveris yaparken 2 urun alimi arasinda 2 ay olmaliymis yoksa gumruk vergisi odeniyormus deniliyor ,sizce bu dogrumu benim urunden vergi alirlarmi ? Birde bugun 83 dolarlik bir baska alisveris yaptim amazondan yani onceki siparisimden 2 gun sonra yapmis oldum sizce bu urunlerin hepsi toptan yuklenip gelirde 35 + 83 dolar olarakmi sayilir yoksa ayrimi sayilir ?
    bu arada bu yil boyunca toplamda 1 yurtdisi alisverisi yaptim bunlarla birlikte 3 olmus olacak.

siz tc kimlik numaranızı 3 kere girmediyseniz amazon sistemine(iparcel almadı ise) 1 yıl içinde tam 5 adet gönderim kabul edebilirsiniz görünürde lakin hergün evine yurtdışından paket gelen var ama bu alışverişler kayıt altına alınmıyor iparcel tarzı siteler devlet kurumlarıyla işbirliği halinde ve o tarzda çalışan firmalar.

yani sanki bir suç işliyormuşsunuz gibi endişelenmeyin kendi adınıza değilde akrabalarınız eşiniz dostunuz adına gelsin kargo çok alışveriş yaparım param bol derseniz yöntem çok.

• Kisacasi alisverislerim su sekilde oldu
    22.07.2014 - 99 dolarlik kulaklik (urun coktan elime ulasti buna gumruk vergisi odemedim) (head-direct | hong kong'tan alindi)
    09.08.2014 - 35 dolarlik mp3 (amazondan aldim)
    11.08.2014 - 83 dolarlik oyuncu ekipmani (bu alisverisimde 2 ayni mouse ve 2 ayni mouse padden alindi toplam 4 urun) (amazondan alindi)
    sizce son iki alisverisimde herhangi bir gumruk vergisi odermiyim ?
  • quote:

Kisacasi alisverislerim su sekilde oldu
    22.07.2014 - 99 dolarlik kulaklik (urun coktan elime ulasti buna gumruk vergisi odemedim) (head-direct | hong kong'tan alindi)
    09.08.2014 - 35 dolarlik mp3 (amazondan aldim)
    11.08.2014 - 83 dolarlik oyuncu ekipmani (bu alisverisimde 2 ayni mouse ve 2 ayni mouse padden alindi toplam 4 urun) (amazondan alindi)
    sizce son iki alisverisimde herhangi bir gumruk vergisi odermiyim ?

amazondan alışveriş yaparken email adresine tcini isteyen mail geldimi ve verdinmi tcini bu iki amazon alışverişin 2014 yılındamı oldu hongkong alışverişini boşver.

edit: aldıgın ürünler amazon tarafından kargolanmadıysa devlet postası vari kargo şirketleriyle geldi ise sıkıntı yapmayın herhangi bir şekilde kayıt altına alınamıyor sistem emekleme aşamasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 11 Ağustos 2014; 22:50:02 >

• assassinchn47 kullanıcısına yanıt
    2 üründen sorun olmaz, bir üründen 3 tane alsanız takılabilirdi.
  • Hocam ilk alisverisim amazondan olmadi ve tc kimlik no vermedim ,sonraki alisverisimde (09.08.2014 olan) tc kimlik no verdim cunku amazondan aldim ve kargo sirketi iparcel idi ve son alisverisim olan 11.08.2014 tarihli gonderimde henuz tc kimlik no dahi istemediler daha beklemede o gonderi ,sizce ne yapmaliyim ? tc kimlik no'mu vereyimmi yoksa arkadasiminkini versem olurmu ancak siparis adres detaylarinda benim ismim yaziyor
  • DSM kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk siparisimde tc kimlik no vermedim ve amazondan almamisdim urunu ,ancak ikinci siparisimde (09.08.2014 olan gonderi) tc kimlik no verdim urunu amazondan aldim ve iparcel kargo sirketi ile gelecek urun, 3. siparisimde (11.08.2014 olan gonderi) daha tc kimlik no istemediler gonderi bekliyor bende vermedim o da amazondan ,sizce ne yapmaliyim ? tc kimlik no'mu vereyimmi yoksa arkadasinkini versem olurmu bu arada gonderi adres detaylarinda benim ismin ve adresim yaziyor .
    edit ; onceki mesajimda hata olusunca bir daha yazdim ancak mesaj cikmis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 11 Ağustos 2014; 22:54:08 >
  • assassinchn47 kullanıcısına yanıt
    sizin adınıza geldiği için karşılaştırma yapılabilir sirket tarafından mernis sisteminden veya sallamıyorlardır.

ve tekrar belirtmek gerekirse yöntem çok dediğim gibi paranız bol ise yurtdışı alışverişi merakı varsa akraba dahil bonus olarak arkadaşlarınızın bilgilerini kullanın çekinmeyin. bi yararı dokunsun hiç yoksa, tabii 1 yılda belirtilen ürünlerde alışveriş sınırını geçtiyseniz !

biliyorsunuzki amazon paketleme yapmadan parayı çekmiyor kargoya vermeden tc kimlik doğrulama mesajı göndermiyor onun kendi tcnizi vermek zorundasınız tabii acelem yok derseniz arkadaşınızkini verin belki güzel şeyler olur
    suanda sole bisey diyor daha ,track package diyince;
    'We've received your order, but we haven't started preparing it for shipment yet. The amount of time your order spends in this status can vary based on the availability of the item(s) and the selected delivery.'
    change delivery adress 'e tiklayip degistirme sansim var ordan arkadasin adini ve tc 'sini versem bi sorun olmaz dimi ,uyelik ve kredi karti bana ait
  • quote:

suanda sole bisey diyor daha ,track package diyince;
    'We've received your order, but we haven't started preparing it for shipment yet. The amount of time your order spends in this status can vary based on the availability of the item(s) and the selected delivery.'
    change delivery adress 'e tiklayip degistirme sansim var ordan arkadasin adini ve tc 'sini versem bi sorun olmaz dimi ,uyelik ve kredi karti bana ait

orda sipariş geçilmemisse adres düzeltme secenegi var arkadaşinin ismini kullanabilirsin.
    Tesekkur ederim hocam arkadasin ismini adresini tc'sini verdim ,simdi sorun olmaz dimi ayrica 2 gun once siparis gectigim mp3 ile deil ayri sekilde gelirler dimi hocam ? senide yordum aksam aksam ama gumruk vergisi vermek hic istemiyorum :D
  • quote:

Tesekkur ederim hocam arkadasin ismini adresini tc'sini verdim ,simdi sorun olmaz dimi ayrica 2 gun once siparis gectigim mp3 ile deil ayri sekilde gelirler dimi hocam ? senide yordum aksam aksam ama gumruk vergisi vermek hic istemiyorum :D

Ayri gelecek sıkıntı yapmayınız hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sagolun :)
  • amazondan ürün almak istiyorum. üründe 35 dolar üzeri free shipping yazıyor. ama bazı yerlerde amazondan kargo parasız alışveriş yapamazsın diyolar. şimdi 35 dolar üzeri alsam ürünü kargo parası ödeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

amazondan ürün almak istiyorum. üründe 35 dolar üzeri free shipping yazıyor. ama bazı yerlerde amazondan kargo parasız alışveriş yapamazsın diyolar. şimdi 35 dolar üzeri alsam ürünü kargo parası ödeyecek miyim?

bu sistem united states of america için geçerli hocam.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.