Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
131
Favori
402.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgi ve yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon.com dan tr de çok pahalı olması sebebiyle g27 almayı düşünüyorum. daha önce alan var mıdır ? bilgilerini paylaşabilirler mi ? sorun olur mu ? şu linkler arasında ki fark nedir fiyatları da farklı çünkü ?

http://www.amazon.com/Logitech-941-000045-G27-Racing-Wheel/dp/B001NT9TK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406125546&sr=8-1&keywords=logitech+g27+racing+wheel
    http://www.amazon.com/Logitech-941-000045-G27-Racing-Wheel/dp/B0066W83TQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1406125546&sr=8-5&keywords=logitech+g27+racing+wheel

Teşekkürler

• Yeniden merhaba

Bugün nihayet alış veriş safhasına geçtik. Alacağım ürün iki parçadan oluşuyor ancak ne Amazon nede Ebay bunu takım olarak satmıyor. Neyse işin Ebay ayağını dolar kurunu 2.12 tl üzerinden çevirerek aldık ancak Amazon kuru 2.22 tl üzerinden hesap etti. Dolayısı ile satın almayı durdurdum. En para ile tlf görüşmesinde dolar hesabı açamadıklarını söylediler.
    sİzler alış veriş yaparken kur değerini nasıl ayarlıyorsunuz?

,Teşekkürler.
  • onat kullanıcısına yanıt
    çevirmeyi enparaya bırakıyorum ben. amazondan dolar olarak alarak.
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

Amazondan iki parça ürün aldım. Ve daha kargoya verilmeden ürünlerin fiyatlarını ve kargo parasını ayrı ayrı yazın diye amazona mesaj attım. Çünkü ürünler 75euro altında fakat kargo parası ile 75 euroyu geçiyor. Fakat ürün gift olarak işaretlendiği için içine fatura koymamış gönderen. Bana "Fatura detaylı bilgi içeriyor, malesef gönderemiyorum" tarzı birşey söyledi ve amazon sayfamdaki fatura bilgilerini yazdır falan dedi.

Şimdi benim ürün gemiye konuldu ayın ağus 11 de gelecek. Geldiği zaman gümrük memuru kafasına göre fiyatlama yapıp ürün fiyatını 75 euro üstünde gösterip ithalata sokar mı benim ürünleri?

Eğer böyle olursa faturayı gösterip itiraz edebilir miyiz?
  • Arkadaşlar merhaba siparişte şöyle bir uyarı çıktı ne demek oluyor ne yapmak lazım ???

• Beyler iparcel TC no.yu girdikten sonra gönderime başlamak için birkaç gün bekliyor mu? Dün öğlen gelen e-postadaki linkten girdim, thank you dedi, ama durum halen aynı duruyor. Ayrıca e-posta göndermek gerekir mi? Gerçi sabah daha yeni oldu orada. amazon teslim tarihi olarak 5 Ağustos diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Temmuz 2014; 15:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posit23

Arkadaşlar merhaba siparişte şöyle bir uyarı çıktı ne demek oluyor ne yapmak lazım ???

Amazonda kayitli olarak kullandiginiz e-mail adresinizi kontrol edin.Size gonderilmis/yada yakinda alacaginiz bir email olmali.Bu gelen emailde aldiginiz urunun size teslim edilmesi icin e-mail de bulunan linki kullanarak Tc kimlik numaranizi girmenizi isteyecektir.Tc kimlik numaranizi girdikten sonra paket gumrukten sorunsuzca gecirilip size teslim edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Beyler iparcel TC no.yu girdikten sonra gönderime başlamak için birkaç gün bekliyor mu? Dün öğlen gelen e-postadaki linkten girdim, thank you dedi, ama durum halen aynı duruyor. Ayrıca e-posta göndermek gerekir mi? Gerçi sabah daha yeni oldu orada. amazon teslim tarihi olarak 5 Ağustos diyor.

Bazen iki uc gunu bulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpercanmat

Arkadaşlar herkese merhaba.

Amazondan iki parça ürün aldım. Ve daha kargoya verilmeden ürünlerin fiyatlarını ve kargo parasını ayrı ayrı yazın diye amazona mesaj attım. Çünkü ürünler 75euro altında fakat kargo parası ile 75 euroyu geçiyor. Fakat ürün gift olarak işaretlendiği için içine fatura koymamış gönderen. Bana "Fatura detaylı bilgi içeriyor, malesef gönderemiyorum" tarzı birşey söyledi ve amazon sayfamdaki fatura bilgilerini yazdır falan dedi.

Şimdi benim ürün gemiye konuldu ayın ağus 11 de gelecek. Geldiği zaman gümrük memuru kafasına göre fiyatlama yapıp ürün fiyatını 75 euro üstünde gösterip ithalata sokar mı benim ürünleri?

Eğer böyle olursa faturayı gösterip itiraz edebilir miyiz?

paketiniz 'Gift' olarak isaretlense bile 'Customs forms" gumruk forumlarinda urunun gercek degeri isaretlenmek zorundadir.Kargo ucreti 75 Euro limitine dahil degil.Iciniz rahat olsun.

• turconj kullanıcısına yanıt
    Aynen eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: turconj

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Beyler iparcel TC no.yu girdikten sonra gönderime başlamak için birkaç gün bekliyor mu? Dün öğlen gelen e-postadaki linkten girdim, thank you dedi, ama durum halen aynı duruyor. Ayrıca e-posta göndermek gerekir mi? Gerçi sabah daha yeni oldu orada. amazon teslim tarihi olarak 5 Ağustos diyor.

Bazen iki uc gunu bulabiliyor.

Bilgi için teşekkürler.
  • Merhaba,

Amazon dan istediğim ürünü 23.07.2014 günü satın aldım.Konu satın almanın onaylandığını içeren bilgi mail adresime düştü. (Teslim tarihi, toplam rakam, sevkiyat adresi )
    Fakat hala bankadan para çekilmedi. Bekleyen provizyonlar bölümünde Amazon com: 0,00 tl olarak gözüküyor. Bu normal bir süreç mi yoksa bir terslik mi var?

Saygılar
    süreç normal, ürün çıkmaya hazır olunca parayı çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

süreç normal, ürün çıkmaya hazır olunca parayı çekerler.

Bilgi için teşekkürler.

İlaveten bu aşamada siparişi iptal edersek ne olur.Bir yaptırım gelir mi? Bu sorudaki amaç aldığım ürünün daha ucuzunu buldum.
    yaptırım olmaz, para zaten çekilmemiş, iptalden sonra çekmezler.
  • yardımınıza ihtiyacım var. Beyblade almak istiyorum fakat eski seri hayranı olduğum için sadece yurt dışında şu linkte bulabildim.http://www.amazon.com/Takara-Japanese-Beyblade-A-89-Dragoon/dp/B000ND3664/ref=pd_sim_sbs_t_1?ie=UTF8&refRID=179MNTTZ2Q30F6PRC9PX

Fakat ordaki 17.95$ bana pek inandırıcı gelmedi. Bu siteyi kullanabilen birisi acaba kargo ücretiyle felan Ankaraya ne kadara gelir bi bakabilir mi? İngilizcem pek yok o yüzden sıkıntı yaşıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

• buyugmu B kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 35 dolara evinize kadar gelir.
  • Selam arkadaşlar

http://www.amazon.com/Umarex-Model-350-22-Magnum/dp/B0018LERFE/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

şu tüfeği almak istiyorum, bu site üzerinden bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

yaklaşık 35 dolara evinize kadar gelir.

gümrükte felan herhalde bir sıkıntı yaşamam?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.