Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazondan bir mp3 çalar almak istyorum...hangisine baktıysam
    We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order
    yazıyor...Tr ye sevk yok mu burdan !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz

amazondan bir mp3 çalar almak istyorum...hangisine baktıysam
    We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order
    yazıyor...Tr ye sevk yok mu burdan !!

Yukarda belirttiğim gibi "International & domestic shipping rates" yazan ürünler Türkiyeye gönderiliyor ama sadece domestic shipping rates yazanlar gönderilmiyor ;)
  • ok.tşk.
  • Arkadaslar merhaba ben amazon.uk sitesinden82 Pount luk bir maket boyama cihazı alacagım yani elektronik degil hediye paketide yapar isem gumrukte sizce bir problem olur Mu urun Turkiye ye gonderim yapılıyor cevabınızı bekleyecegim simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standard international shipping de aldigimiz urunleri takip edebiliyormuyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesilence1090

Arkadaslar merhaba ben amazon.uk sitesinden82 Pount luk bir maket boyama cihazı alacagım yani elektronik degil hediye paketide yapar isem gumrukte sizce bir problem olur Mu urun Turkiye ye gonderim yapılıyor cevabınızı bekleyecegim simdiden tesekkurler.

Şöyleki genelde hediye olayına girmiyor sitedekiler gift yapmıyorlar tabi satıcıdan satıcıya değişiyor benim alışveriş yaptığım kişi gift yapamam bizim yasalarımıza aykırı demişti sonuçta yapsada ürün buraya geldiğinde eğer fiyattan gümrüğe takılırsa marka ve modelinden araştırma yapıp Türkiyedeki fiyatını öğrenip ona göre uygulama yapıyorlar ama ben bu parayı ödedim diye alışveriş dökümünü ve kredi kartı extrenizi götürürseniz o zaman aldığınız üründen fiyat işlemi yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

Standard international shipping de aldigimiz urunleri takip edebiliyormuyuz?

Ben Standard international shipping ile alışveriş yaptım satıcı bana airmail ile gönderdi ürünü birde takip numarası verdi ptt'den anlık olarak kargonun nerede olduğunu gördüm ama tam tamına günü gününe bir ay içerisinde ulaştı elime
  • arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum gümrüğe takılırmı ve ne kadar ekstra ücret öderim kargo için vs vs

www.amazon.com
    Amazon.com: Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 Mouse -Silver: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Microsoft-IntelliMouse-Explorer-Mouse-Silver/dp/B005UOGH2G/ref=pd_cp_e_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 30 Ekim 2012; 13:47:44 >

• Amazondan ürün aldım satıcı 2 haftadır göndermedi ve hiçbir mesaja cevap vermiyor nasıl iptal ettirebilirim.
    Lütfen bilen birileri varsa acil cevap versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Amazondan ürün aldım satıcı 2 haftadır göndermedi ve hiçbir mesaja cevap vermiyor nasıl iptal ettirebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: dreamplay

arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum gümrüğe takılırmı ve ne kadar ekstra ücret öderim kargo için vs vs

http://www.amazon.com/Microsoft-IntelliMouse-Explorer-Mouse-Silver/dp/B005UOGH2G/ref=pd_cp_e_1

75 euro üstü bütün ürünler gümrüğe takılır sizin gösterdiğiniz ürün gümrükten muaf alabilirsiniz

Aldığınız ürün panelden yukarıdaki "Your Account" linkine girip "Problem with this order?" a tıklayın ordan sorununuzu dile getirin satıcı 3 gün içerisinde size dönüş yapmaz ise amazon.com olaya müdahil oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Amazondan ürün aldım satıcı 2 haftadır göndermedi ve hiçbir mesaja cevap vermiyor nasıl iptal ettirebilirim.

Aldığınız ürün panelden yukarıdaki "Your Account" linkine girip "Problem with this order?" a tıklayın ordan sorununuzu dile getirin satıcı 3 gün içerisinde size dönüş yapmaz ise amazon.com olaya müdahil oluyor

Çok teşekkürler inşallah sorunum çözülür.
  • İsterseniz bankanıza yazılı dilekçe ile başvuruda yapabilirsiniz ürün aldığınızı ürünün gelmediğini söylersiniz onlar inceledikten 15 gün sonra ücretinizi geriye hesabınıza yatırıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum gümrüğe takılırmı ve ne kadar ekstra ücret öderim kargo için vs vs

75 euro üstü bütün ürünler gümrüğe takılır sizin gösterdiğiniz ürün gümrükten muaf alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    quote:

peki ben tam 75€ nun altında birşey aldım ama kargo ücretiyle birlikte 75€'yu geçiyor bu durumda gümrüğe takılırmı? ve gümrüğe takılmassa direk evimemi gelicek sorunsuz bir şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 14 Kasım 2012; 2:46:41 >

• bu konularda en iyisi ebay sanırım biraz daha sıkıntısız gibi veya sorunları çözmek daha kolay
  • quote:

quote:

peki ben tam 75€ nun altında birşey aldım ama kargo ücretiyle birlikte 75€'yu geçiyor bu durumda gümrüğe takılırmı? ve gümrüğe takılmassa direk evimemi gelicek sorunsuz bir şekilde?

Yukarda belirtmiştim kargo ücreti gümrük hesaplamasında muaftır yani aldığınız ürünün ücretinden hesaplanır kargo ücreti dahil olmaz eğer sınırı geşmiyorsanız evinize gelir ama taşra bir yerde oturuyorsanız en yakın postaneye yada gümrük muafazaya gelir diğer şehirlerde sorun yok evin kapısına kadar geliyor

• Herkese merhaba benımde kafamı karıştıran bi düzüne soru var. dr beats kulaklık alcam amazondan.

www.amazon.com
    Amazon.com: Beats Studio Wired Over-Ear Headphone - Black (Discontinued by Manufacturer): Home Audio & Theater
    http://www.amazon.com/Beats-Studio-Over-Ear-Headphone-Black/dp/B008CS5ZRU/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1352936074&sr=8-10&keywords=beats

Kafamı karıştıran sorular ups ile gelir mi ? gelirse Kapıda kaç lira ücret alırlar insan korkuyo yanı yüksek ücret alırlarsa elektronık eşyaya giriyor ? 299 dolar dio türkiye'ye girer mi ? yada gümrükte sorun olur mu ? ne gibi sorunla karşılaşırım ? UPS kargo pahalımıdır ? İstanbul anadolu bölgesindeyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shorty34

Herkese merhaba benımde kafamı karıştıran bi düzüne soru var. dr beats kulaklık alcam amazondan.

http://www.amazon.com/Beats-Studio-Over-Ear-Headphone-Black/dp/B008CS5ZRU/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1352936074&sr=8-10&keywords=beats

Kafamı karıştıran sorular ups ile gelir mi ? gelirse Kapıda kaç lira ücret alırlar insan korkuyo yanı yüksek ücret alırlarsa elektronık eşyaya giriyor ? 299 dolar dio türkiye'ye girer mi ? yada gümrükte sorun olur mu ? ne gibi sorunla karşılaşırım ? UPS kargo pahalımıdır ? İstanbul anadolu bölgesindeyım.

300$'lık ürüne zaten %20 gümrük vergisi alırlar.Buda 60$ yapar.Kargo ücretide 30$'dan aşağı olmaz sanırım.Yukarıda anlatılan ekstra ücretleride ekleyince sanırım türkiyeden almak daha mantıklı.

75 Euro'ya kadar olan ürünleri almak daha mantıklı.En azından gümrük vergisi ödemiyorsunuz.
    Not:(Eskiden muafiyet 150 Euro'ydu.)

• quote:

bu konu bilgilendirme amaçlı açılmıştır Amazon.com Turkiye'ye ürün göndermiyor diyen arkadaşlar artık öğrensinler ki Turkiye'ye ürün gönderiyor ve gerçekten ebay'dan bile ucuz bir site herkeze kolay gelsin

Peki Amazondan alacağım ürün ile ilgili aşağıdaki mesaj çıktı.Bu konuda ne yapabilirim.???

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination." = (Üzgünüz! Bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemez.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 20 Kasım 2012; 1:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

bu konu bilgilendirme amaçlı açılmıştır Amazon.com Turkiye'ye ürün göndermiyor diyen arkadaşlar artık öğrensinler ki Turkiye'ye ürün gönderiyor ve gerçekten ebay'dan bile ucuz bir site herkeze kolay gelsin

Peki Amazondan alacağım ürün ile ilgili aşağıdaki mesaj çıktı.Bu konuda ne yapabilirim.???

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination." = (Üzgünüz! Bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemez.)

International & domestic shipping rates yazan ürünler Türkiye'ye gönderiliyor onun dışındaki domestic shipping rates yazanlar gönderilmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

International & domestic shipping rates yazan ürünler Türkiye'ye gönderiliyor onun dışındaki domestic shipping rates yazanlar gönderilmiyor

Malesef öyle oluyormuş.

Başka bir arkadaş güzel yorum yapmış.Diyorki "eğer indirime girmişse genelde dışarıya mal yollamıyorlar,indirimden çıksın o zaman gönderirler diyor."

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.