Şimdi Ara

AMAZON / Çikolatalı Ürünlerde 3 al 2 öde + Seçili Atıştırmalıklarda 4 Al 3 Öde Birleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMAZON / Çikolatalı Ürünlerde 3 al 2 öde + Seçili Atıştırmalıklarda 4 Al 3 Öde Birleşiyor

Amazon.com.tr: Seçili Atıştırmalıklarda 4 Al 3 Öde promosyon

Amazon.com.tr: Çikolatalı Ürünlerde 3 al 2 öde promosyon

12 adet çikolata ekleyince 92 TL'ye kadar düşüyor. Bir üründen en fazla 2 adet alıma izin veriyor. Ortak ürünlerde kampanya geçerli oluyor.

AMAZON / Çikolatalı Ürünlerde 3 al 2 öde + Seçili Atıştırmalıklarda 4 Al 3 Öde Birleşiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hangi ürünü aldınız. 3 farklı çikoluta ekledim iki üründe 2şer tane veriyor diğer üründe 3 adet sınırı var diyor

• bu 12si 81 tl oluyordu ama gece ve ilk hasat bitmiş, kalan 8i alabilirsiniz.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

4 paket (2 tane) ekleyince 87 lira oluyor sizde nasıl 6 paket 81 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kobaol10 K kullanıcısına yanıt

2 damak hariç kalan 8 adet çikolatayı alırsanız 74.5 tl olur. damaklarda ödeme sayfasında ekstra indirim olduğu için toplam indirim tutarını artırıyordu ama stok bitmiş

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TFPDT8B

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08QX6SK55

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TFSDHX2

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TFR3JNL

olay 2 kampanyaya dahil olan ürünleri 4 ve katları şeklinde almak kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Haziran 2023; 21:56:2 >

• bunlar kaldı. 3ü için 92 ödedim. 221den düştü

• Bu 12 tanesine 100 verdim kampanyalar birleşti mi kontrol edemedim aceleden

• syncx kullanıcısına yanıt

biz hiç düşmüyor

Hayırdır savaş mı çıkıyor arkadaşlar pandemi de bitti nedir bu acelecilik ona şaştım 😳
    daha geçen yaz v. yanimdadan alinan 8li milkadan 3 u duruyor 3 ay once migrostan alınanlardan da 8 10 kare duruyor
    Biraz da tüketim çılgınlığına itiyor bizi bu kampanyalar sanki 🙄😬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 235 tl 12 cikolata indirim düşmüyor neden acaba ?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Ben genelde geç görüyorum görene kadar da bitmiş oluyor, ilk defa yakalayınca alayım dedim

• İzin verdiği limit kadar alıyorum zaten fazlasını atmıyor sepete

Hane halkı ihtiyaç ından fazla diyerek iptal ediyor

Amazon da bize benzedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Migros zaten 2 ayda bir yapıyor gerek yok daha öncekiler bitmedi ayrica yazin raflarda bekleyenleri de kampanya yapacaklar
    Ve önceden amazondan aldığım bademli skt 1 ay kalmış gelmişti yedim ama bayat gibiydi o yüzden skt yakın ürünlere yapıyorlar kampanyalari ben gidip migrostan kendim bakarak alirim kampanya yapınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMAZON / Çikolatalı Ürünlerde 3 al 2 öde + Seçili Atıştırmalıklarda 4 Al 3 Öde Birleşiyor

Faydalandım teşekkürler

• bu patiswiss , Ankara markası ama Alaman ismi koymuş, kalitesi de eti 'yle aynı, iyi vurgun yapıyor valla.

• rebdull kutu kola 12 liraya geliyor, deneyen var mı ?

• şu çöpten dönme gıdaları hele nestle ise midenize hiç indirmeyin yazıktır. 2 kuruş fazla olsun katkısız ürün alın

• amazon da türkiye 'ye alışmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.