Şimdi Ara

Amatörce Birkaç Şarkı Kaydettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni başlayanlar için bir orgum var. Yurtta birkaç şarkı söyleyip kaydettik.

Dinleyip yorumlarsanız çok sevinirim.

İstek şarkıda da bulunursanız seve seve çalar, söylerim
    Yorumlarken amatör olduğumu ve normalde hata sayılacak birçok şeyin normal olduğunu göz önünde bulunursanız sevinirim.

https://soundcloud.com/recep-talha-colak

En çok beğenilen:
    Kendine İyi Bak
    https://soundcloud.com/recep-talha-colak/rt-kendine-yi-bak-ahmet-kaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine iyi bak'ı dinledim şimdi. Senin sesin konusunda sıkıntılar var biraz sanki. Orgu sağlam çalıyorsun ama. Şarkının notalarını yazsana.
  • iyisin iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini iyi bak şarkısı iyi. arkadaş ortamında iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gareth Bale 11

Kendine iyi bak'ı dinledim şimdi. Senin sesin konusunda sıkıntılar var biraz sanki. Orgu sağlam çalıyorsun ama. Şarkının notalarını yazsana.

Ne gibi sıkıntılar var?
    Teşekkür ederim. Notaları şuan yazamam, notaya göre çalmadığım için ezbere de bilmiyorum. Kulağımdan çalıyorum, nota bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. @WISDOM @Bay Bilgiç

• quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Kendine iyi bak'ı dinledim şimdi. Senin sesin konusunda sıkıntılar var biraz sanki. Orgu sağlam çalıyorsun ama. Şarkının notalarını yazsana.

Ne gibi sıkıntılar var?
    Teşekkür ederim. Notaları şuan yazamam, notaya göre çalmadığım için ezbere de bilmiyorum. Kulağımdan çalıyorum, nota bilmiyorum.

Öyle net olarak söyleyemem ama bi gariplik var gibi çözemedim tam. Ben zaten müzikten anlamam belki de çok hoş olmuştur bilemiyorum yani. Bi ara çıkarma imkanın var mı notaları?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Ne gibi sıkıntılar var?

Öyle net olarak söyleyemem ama bi gariplik var gibi çözemedim tam. Ben zaten müzikten anlamam belki de çok hoş olmuştur bilemiyorum yani. Bi ara çıkarma imkanın var mı notaları?

Şuan tatile geldim. Orgum yok. Gidince çıkarıp yollayabilirim ama 20 gün sonra falan ancak olur. Özel mesaj atarım, unutmazsam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.