Şimdi Ara

amatör bilgisayarcı ag baglantısı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ag balantısı nasıl kurulur enternet kablom var. bir bilgisayar internete giriyor usb ile . diger bilgisayar interneti kullan bilirmi (modemim tek portlu) enternetten

• elbette bağlanabilir. öncelikle ethernet kablosuyla iki pc yi bagla. 2 pc de de ağ kuracaksın ayrı ayrı. önce nete baglı olan bilgisayarda ağ kur. Denetim masası---->ağ bağlantılarım a gir. oradan ev ağı kur a tıkla. zaten adım adım gidecek herşey. nete baglı olan bilgisayar için " diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzerinden internete baglanacak" secenegini sececeksn. bu işlemi halledip agı kurduktan sonra aynı işlemleri diğer pc de yap. ancak bu pc de de "bu bilgisayar başka bilgisayar üzerinden internete baglanır" secenegini sececeksin. sonra. her iki bilgisayrda da çalışma grubu bilgisayarlarını göster (Denetim masası---ağ baglantılarım---çalışma grubu bilgisayarlarını göster) dediğinde bilgisayarları görmen lazım. Göremezsen karşılıklı olarak bilgisayar isimlerini yazarak bilgisayarları arat

• sagol birader ben bir deneyeyim s[:(
  • gormedi diger bilgisayarı öteki bilsisayarın ismini nasıl taratacagım bulması için
  • BAŞLAT--->ARA yap.
    bilgisayar ara yı seç. diğer pc nini ismini yaz. bulması lazım. (tabi ağ doğru olarak kurulmuşsa)
  • Modeminde ayrıca usb girişi varsa bir makineni usb üzerinden öbürünü de eterneth üzerinden bağlayabilirsin. Ek bir şey yapman gerekmez. Ben şu an öyle kullanıyorum...
  • herşeyi dedigin gibi yaptım yerel ag baglantısını üzerinde soru işareti cıktı ve aynen soyle diyor(sınırlı baglantı veya bagalantı yok. internet veya bazı ag kaynaklarına ulasamıya bilirsiniz. bu sorun ag bilgisyara atanmadıgı için oluştu diyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ünlem işareti cıktı iki bilgisayardada
  • o zaman ağ bağlantılarımda özelliklere gir "Onar" de. olmazsa komut satırından şunları dene:
    ilk önce komut satırına: "ipconfig release" yaz tüm ip bilgilerini sıfırlar
    sonra : "ipconfig renew" yaz
    sonra bilgisayarı yeniden başlat....
  • arkadasın dediğinden de bi sonuç alamazsan anlattıgım sekilde agı yeniden kur.
    Bu arada komut satırına girmeyi bilmedigini farz ederek yazıyorum: Başlat---->Çalıştır yapı gelen yere "cmd" yazarsan komut satırı karsına gelir
  • sagol birader bilmiyordum ögrendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.