Şimdi Ara

AMASYA DA SİNEMA YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amasya da şu an 2 adet sinema var 1 tanesi baya eski ve nerdeyse hiç film oynatmıyo diğeri site sineması ve nerdeyse hiç yabancı film oynatmıyo blockbuster filmleri bile gelmio gelseler bile 2. hafta gelio 1. hafta türkiyeki genel izlenme yüksekse 2. hafta sokuyolar vizyona tam bir saçmalık sürekli küçük yaş çocuklar için animasyon lar var bunlar sinema deil tv ürünleri , ve ayrıca eğer popüler bir filmi vizyona sokuyolarsa kesinlikle dublaj oluyo çok nadiren alt yazı seçeneği oluyo 3 yıldır sinema takip ediyom 1 tane bile R film gelmedi anca joker,deadpool felan geldi onlarda zaten R film deneme bin şahit ister zaten popülerler . aslında bunlar umrumda deildi ama yarın vizyona ama girecek Starwars Episode 9 için Bu gün The Last jedi yi dublajlı izledim ki kulağım dublaja alışsın sinema da sıkıntı çekmeyim diye bu gün siteye bir girdim episode 9 yok ... nasıl olmaz lan blockbuster filmi bu para kazancan andaval para zaten orjinal dil veya türkçe alt yazı blockbuster filmlerinde hayal di bunun için 2 buçuk saat the last jedi izledim sonuç vizyonda episode 9 yok büyüh ihtimal haftaya gelir . haftaya kadar illa biri bana '' aaa bak luke aslında yodanın velediymiş'' diycek sonuç olarak = spo yicem + dublablı izlemeye mecburum bundan dolayı 150 dk gitti + tüm hevesim kaçtı zaten filmden de pek bişi peklemiyodum oda gitti.

• 1) İmla kuralları önemli.
    2) Haklısın.
  • sinemaya giden kalmadı zaten

sevgilin falan da yoksa zaten hiç bulaşma çünkü anlamsız hepten

direkt torrentten çek izle işte.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    aha bu da kanıtı millet gitmiyor artık sinemalara

ekşi sözlük
    tr'de sinemaya gitme oranının 2019'da %45 azalması
    https://eksisozluk.com/trde-sinemaya-gitme-oraninin-2019da-45-azalmasi--6100209?p=1

• Senin derdin dert midir ? benim derdim yanında ... diye bir söz vardır ya ! Bu yazdıklarından bin beter milyonlarca örnek yazılabilir. En azından çözümsel alternatiflere sahipsin. İnternet var ... indir kralını bak keyfine . Fi tarihinde benim katlanmak zorunda kaldığım durumu anlatayım da haline şükret . Geçen yüzyılın sonlarında , memleketin ücra bir bölgesinde ilk görev yerim . Piyasada henüz internet yok. 2 adet sinema var. Birisi hep belaltı , diğeri tecrit edilmiş bir bölgede özel izinle girilebiliyor. Senin derdin bi tık üstü işte
  • obili O kullanıcısına yanıt
    cidden anlamıyom sizi cidden niye herkes yazdığım şey karşısında alakasız bişeyler yazıyo bende yetim öksüz büyüdüm 2 bacağım sakat tek gözüm görmuo felanmı yazıyım ya sabır foruma girip sinema kategori sine giriyosanız dünya açlıktan öluyo felan derseniz kimse sizi umursamaz emin olun
  • kullanıcı_adı_05 K kullanıcısına yanıt
    Sinemanın dışına çık diyen kim ? Bak ne yazmışım ben ! Sinema yoktu diyorum sana . Ki hala hiç olmayan yerler var . Allah'ın dağında interneti olmayan yerler var . Eski sinema sektörü yok artık . Köklü olanlar veya zincir olmayanlar zaten kilit vuruyor . Anladığım kadarı ile şehir merkezindesin . Demek ki hiç yoksa internet imkanın var . Eğer bir hayır işleyip salon açma durumun yoksa alternatiflerle idare edeceksin . Ya da etme ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de kütüphane derdi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Amasyalı bırak sinemayı alkol içebileceğin yer yok dedi içen içer içmeyen içmez o mevzulara girmiyorum ama anla burdan Amasya gibi bi şehirde mesela ben İzmirdeyim burdakilerin orda olmasını beklemek hayalcilik olur yapacak bir şey yok.

Zaten Sinema sektörü şu son 10 yıl da iyice monotonlaştı ne çekilcek konu kaldı ne film kaldı doydu gibi insanlar filme bide bu dijital platformlar çıkınca diziler şarkılar filmlerin gösteri tarihinden 2 ay sonra o camialara düştüğü için telefondan TV den izlemek daha cazip geliyor bana hiç gelmez mesela telefondan film izlemek işkence gibi geliyor sebebi odaklanamamak bide bilet fiyatları artmış herhalde ondan izleme oranı düşmüş.

• Peki sinema salonuna gidip dilek-şikayetinizi dile getirdiniz mi? Bence salon sahibi ya da sahipleriyle bir görüşün veya dilek-şikayet kutusu varsa yazın, uygun bir dille. Belki bir değişim olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.