Şimdi Ara

Amaçsızca yaşamak okuma isteksizliği hedefsizlik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar ben 18 yasinda universite adayi ogrenciyim (bu yaz 18 yasindayim) bu hayatta ilgimi ceken hic bir sey yok bir tane bir sey vardi oda futbol oynamak. Zamaninda 3 - 5 sene kadar futbol oynadim sol ayagimdan sakatlaninca ameliyat olmak zorunda kaldım ve yaşim geçti eski performansta gitti tabi ameliyattan sonra maalasef hiç bir şey eskisi kadar iyi olamiyor. 9. Sinifta sinif tekrari yaptim suan lise 4 ogrencisi olmam gerekiyor ama lise 3 ogrencisiyim evde her gun baski var uzerimde annem beni okuldan alip ozel okula verdi ama okuma istegim sifir elimde yapacak sanatta yok kiz arkadasimda yok yaklasik 1.5 2 senedir hep intihar etmeyi dusunmustum hala aklima esiyor ama cesaret edemiyorum. mutlu olamiyorum bir gunum mutlu oldumu ertesi gun kalkinca mutsuz olabiliyorum universite sinavini dusundugum icin derslerim iyi sayilmaz bolme toplama islemi yapamiyorum daha lise 3 ogrencisi olarak. Tamamen bos yasiyorum okula gidip geliyorum ne ders dinledigim var nede birsey. kizlarla aram iyidir asosyel sayilmam kiz arkadasi gibi bir sorunumda yok arkadas cevrem cok genis degil aile zoruyla okuyorum bu dunyaya tamamen bos adam olarak gelmisim bu uzuntulerden bu kaygilardan bu isteksizliklerden nasil kurturabilirim ? futbol ve muzikten baska ilgimi ceken birsey yok ailemide sevmiyorum ne kadar fedakarlik yapsalarda bana kanlarim ona isinmiyor.

• INTIHAR ET AILEN KURTULSUN DESEM SUC OLUR SANIRIM O YUZDEN DEMİYORUM.
  • Bu duyguları herkes yaşıyor sonra bir şeylere tutunup gidiyorlar kendilerine bir uğraş buluyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişinin mutluluğu çok karmaşık bir konu. Bu karmaşıklık öngörülebilir de değil. Sabahtan akşama inşaata malzeme taşıyan hamalın, maddi sıkıntısı olmayan orta sınıf bir patrondan daha mutlu olması sürpriz değil. Toplumun iyiyi ve güzeli belirleyişi, insanları büyük bir baskı altında isteksiz kararlar almaya zorluyor. Buna güzel başka bir örnek de evlilik.

Oysa olay tamamen kişide bitiyor. Her gün düzenli olarak ağlama seansı yapan bir insanın, hayatında tek damla gözyaşı dökmemiş olandan daha özgür ve daha mutlu olması işten bile değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.