van'da çalışan bir pratisyen hekim 45-50 bin alıyor, gözümle gördüm maaşını. O parayı mühendislikte almanız çok zor anca yönetici olursanız alırsınız. şu an top tier okullardan mezun bir bilgisayar mühendisi 15-18 bin bandında çalışıyor 4-5 sene tecrübeli mid level olanlar 25 seniorlar ise 25-40 arası alıyor. Senior olduktan sonra maaş artışı olmuyor pek, anca yönetici olmanız lazım. 6 sene oku 24 yaşında 45-50k maaş al. Güzel para. Dolarla remote çalışanlar küçük bir azınlık kaldı ki almanya'da ingiltere'de çalışsanız bile çok uçuk maaşlar yok. Ancak silkon vadisi'ne giderseniz güzel paralar kazanıyorsunuz onlar da top tierların en başarılı mezunları. Not: Bilkent CS, tıpla alakam yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 13 Eylül 2022; 17:57:4 > |
Amaç para ise en mantıklı bölüm tıp

-
-
Bordro at bordro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam pratisyen nasıl 45-50k alıyo biraz abartı olmamış mı uzman maaşı desen anlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yöneticilikten kasıt 10 kişiye görev dağılımı yapmaksa evet anca öyle ama o da yönetici sayılıyo mu bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 13 Eylül 2022; 19:6:10 > -
amacı para olanın aracı y*rak olur. İyi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
van'ın bir ilçesindeki doktor akrabam, maaşını gözümle gördüm. ama üniversite hastanesindeki yardımcı doçent de 20 alıyormuş çok saçma bir durum orası ayrı konu.
-
sayılmıyor.
-
o zaman 40 50 k almak için yönetici olmaya ihtiyaç yok
-
onların düzeliyor bu hafta çıkacak yönetmelikle artık üniversitelere de bu yönetmelikten yararlanacak ve iyi miktarlara ulaşacaklar
ve ağustostaki verilmeyen haklar da verilecek deniliyor
-
"şu an top tier okullardan mezun bir bilgisayar mühendisi 15-18 bin bandında çalışıyor" sonrası okumadım.
Para ticarettedir. Biraz da üretimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 13 Eylül 2022; 21:34:35 > -
1.Eğer ki bir Junior 15-18k alıyorsa kod amelesidir.
2.Mid-level ve senior maaşları belki Uganda da falan böyle olabilir tr için bunları alanlar kim?
3. Yurt dışı remote çalışan küçük bir azınlık mı?
4.Almanya ve İngiltere'de maaşlar iyi değil mi? Doktorlar ile cs majorler arasında almanyada büyük bir maaş farkı var mı?
5.Kaliforniya'ya sadece top üni mezunu ve %10'luk dilim içerisinden insanlar gidiyorsa linkedin yalan mı söylüyor?
-
paranın ticarette olduğunu biliyorum ama herkeste o imkan ve sermaye yok, o kadar zeki başarılı insan var neden çoğunluğu ticarete atılamıyor?
15-18 arası dediğim yeni mezun junior.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 14 Eylül 2022; 0:42:27 > -
30-40 para mı lütfen yapmayın. Millet onun 10 katını tek günde kazanıp kaybediyo.
Bizim burada yaptığımız karşılaştırma “bir ev ve bir arabayı en kısa sürede hangi meslekle elde edebilirim”den başka bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 14 Eylül 2022; 0:36:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok yanlış biliyorsun dostum :)
-
aynen kanka
En Beğenilen Yanıtlar

amacı para olanın aracı y*rak olur. İyi günler
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X