Şimdi Ara

Ama yeter artık bu ping nedir ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gündür adsl berbat durumda.Yurtdışı çıkışı yapıldı fln dediler 2k dan aşşa inmiyo wowda ping.Bu ne rezilliktir anlamıyorum artık ben artık.Şimdi faturqa geldi.Yani vermedikleri hizmetin ÇATIR ÇATIR parasını alıyolar utanmadan.Allah belasını versin bu telekomun başka bişey demiyorum artık.....

• YA BUNLARI ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖYLE YAPSIN!!! ŞU HALE BAK YA, DIAL-UP BAĞLANSAM DAHA HIZLI.

BU DA YURTDIŞI ÇIKIŞLARININ DURUMU.HEPSİ ÇÖKMÜŞ!!

• Şu an itibariyle ping 16050ms. oldu allah belasını versin kim varsa başında telekomun hakkımı helal etmiyoruz şerefsiz herifler belki bunları okurlarda utanırlar. Öteki tarafta 2 elim yakalarında olacak. Her zaman telekomu savundum ama artık yeter elle tutulur bir tarafları kalmadı.
  • Yine göçüklerde cidden!
    surf filan hikaye oldu!

Telefon edip sorsak yok birşey derler yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 16 Şubat 2006 17:14:35 >
  • Bunlar adam olmaz kardeşlerim. Zıtbıt net gidiyor. İşin ehli olmayan adamların elinde demek ki bu Telekom.
  • Elektrik arızaya döndü ADSL köy mübarek koca metropol dedikleri memleket
  • mersindeyim 1 senedir nette sorun yoktu fakat nerdeyse 1 aydır netin toku çıktı şu an berbat durumda 1 siteye 2 dakikada girilirmi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha şimdi geldim okuldan baktım internet down

nedir şu son 2 haftadır çektiğimiz bir anlasam
  • Bir problem oldumu herkes internet kısmına koşuyor.
    Telekom sayesinde konu dışı kısmını geçecek yakında bu bölüm.

Bu forumdaki kullanıcılar: Huhukomsu, nemesis, lycantrophic, judith, uN3xP3Ct3D, Herşeyi Bilen Adam, badcrow, disfircasi, mmengi, kam1k, Legolas, Jincx, nervous, hasanemrah, OzZyLLa, eozen81, heerdeem, gun1536, BuRaK, tristam, Arkadaş, 486 DX2, femre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 16 Şubat 2006 17:29:43 >
  • internet haram oldu hele bugün
  • Bahcelievler ist, kağnı gibi sayfalar !
  • Türk - Telekom ' u petrol kralı araplara satanlar utansın,satanlara oy verenler 1000 kat utansın...
  • Arkadaşlar o kadar sinirliyimki i anlatamam msne bile girmio net bok gibi bundan sorumlu olanların allah belasını versin varya şu anda baıra baıra bu sorumlulara ana avrat kufur ediyorum bu ne bi de goya olmuştu hay ben bole telekomun a.q başındaki Türk kelimeside hiç uymuo sitrsnlera.q
  • Türk milletinin siniri internet gelene kadar sürer,internet geldikten sonra tekrar türk-telekomunu sevmeye devam eder
    Çok azımız bunun nedenini,nasıl ortadan tamamen kaldırabileceğini düşünüyor.Şimdi herkes küfrediyor herkes sövüyor ama Türk-Telekom un nasıl böyle kaplumbağa haline geldiğini düşünmüyor
  • yurt dışı tamamen göçmüş durumda trabzondayım bütün türkiye de durum aynı ne kadar güzel çalışıyorlar bu 256 lar 512 olalı yüzümüz gülmedi ne rezalet bu
  •  Ama yeter artık bu ping nedir ya?

download . com dan yapılan dowload hızına bakın Telekom Sana Artık Bişey Demiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

yurt dışı tamamen göçmüş durumda trabzondayım bütün türkiye de durum aynı ne kadar güzel çalışıyorlar bu 256 lar 512 olalı yüzümüz gülmedi ne rezalet bu

bence de,haklısın. ne zaman 256 lar 512 oldu.adam gibi internet kullanamaz olduk.
  • arkadaşlar bunlar kablo onarımı için bizden fatura paralarını bekliolar herhal başka bi izahı yok ayrıca türk telekomu bu ülkede kimse sevmio seviorm dien varsa gelsin solesin nedenini açıklasın bağlantı normal de olsa dier ulkelere gore çok daha fazla pahalı ve buna oranla çok resil bi hız var dandik kablolarını gidip bantlıcaklarda bizde goya net gorcez ooo....

• ya bir tek bizde böyle ne saçma ya telekoma
  • BİRDE ADSL2+ GELECEKMİŞ... SİZ DAHA 512 YAPAMADINIZ ADSL2+ NASIL GETİRECEKSİNİZ????? 512 YE GEÇİSİN KONUSULDUĞU ZAMANDAKİ TELEKOMCULAR NEREDE????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 16 Şubat 2006 19:02:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.