O kadının yaptığını, sen de olayı buraya taşıyarak yaptın. Bak şimdi altta billet çatır, çatır yazıyor. |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (6. sayfa)
-
-
ben dindar bir insanim arabama evli de olsa tek basina bir kadin alamam. Reisin izindeyiz biz deseydin.
-
Kadınlar hakkında genelleme yapıp kötü mesaj vermeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtsbt -- 3 Şubat 2021; 1:35:59 > -
ofiste hep kadınlara kötü davranırım, psikolojik mobbing uygularım.
asla ve asla ofiste kadınlara güvenlimez. en ufak birşeyde anında satarlar.
iyiki gidip almamışsın onu. kimsenin beşirliğini yapmak zorunda değilsin.
iş yerinde iş arkadaşına asla iyilik yapılmaz. hemen basarlar üstüne. yokuş yapmayı, insanları ezmeyi kendine düstur edin. o zaman kıymetli olursun.
hava 14 derece gayet de sıcakmış. ben 2-3 derecede bile motosikletle işe gidiyorum..
az yesin uşak tutsun kendine. acıma yetime, döner.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 3 Şubat 2021; 1:14:49 > -
Kendine siyah murat 124 alsın. Kadılara en çok yakıştırdığım arabadır. Dozur dozur isteği yere gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MANGUTAY
Hocam evli olması bir şeyi değiştirmez. Kocası dururken seni araması zaten fiyasko. Eşinin arabasının olmadığını düşünmüyorum.Çalıştığın yer nasıl bir yer bilmiyorum ama şöyle sigara içmek için çıkılan manzarası hoş bir yangın merdiveni varsa bir şey konuşabilir miyiz de götür. Tenhada yapış dudaklarına. Hımfıhımpuhımıf diye. Mesele çözülecektir.
Alıntıları GösterHımfıhımpuhımıf diye
-
menapoza mı girmiş menapoz mu ona girmiş anlamadım.
geçmiş olsun.
Hocam bu tipler her yerde var merak etmeyin.
Bizim burda da var bi tanesi. Arada sırada arıyor beni de alır mısın geçerken diyor. Lan nasıl geçerken, evin yolumun üstü değil ki, geriye doğru 7-8 kilometre dönüp alıp tekrar aynı yolu geri alıp geçiyorum. Neymiş arabayı eşi alacakmış. Tamam paşam sabah kıçını kaldırsın gelsin benim evin oraya bıraksın seni ben de alıp götüreyim sorun yok. Ama beyim osura osura uyurken biz geri dönüp hanımefendiyi alıyoruz. Almasan surat asıyorlar, alsan içine sinmiyor. Dediğin gibi adam kullanmayı severler. Hem iş hayatında hem sosyal hayatta.
-
“yakıt almadan gelsen “ Bu cümle herşeyi açıkça belli ediyor . -
dedigin gibi yapsin ve şoforlukten finansal köleliğe terfi etsin .Haklisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 3 Şubat 2021; 9:49:4 >
Daha önce bir benzeri başıma gelmişti. Yanlış davranmışım. Gidip seks yapma teklifinde bulun. Sorun çözülsün.
-
çok saçma tepki vermiş.
-
Buradan yazmış, içini dökmüşsün ama kadına cevap bile verememişsin :) Böyle pısırık olmayın ya, kadına cevap versen içinde de kalmayacak. Buraya da yazmayacaksın. Kimse sana ters cevap ver demiyor, inceden dokundurup geçsen yeterdi.
-
kadınlarla ters gitmeyin. işyerinde çok sıkıntı olurlar. suyuna gidin. Zıtlaşmak yerine, " almayı çok isterdim ama arabam bozuldu" filan de geç.
Kadınlar evlide olsa büyük de olsa her an her şey beklenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpyReis eziklik değil kadınlığını kullanarak işini yaptırmaya çalışıyor işte
Alıntıları GösterBundan ala eziklik mi var reis.
-
Dümdüz yürüyor sana hiçte kıvırma..
Seytan Cehenneme gitmis kadinlarin hepsi ayaga kalkmis.
Seytan Ustadlarim siz ayaga kalkmayin benim sizi görünce ayaga kalkmam lazim
Seytan Ustadlarim siz ayaga kalkmayin benim sizi görünce ayaga kalkmam lazim demis
Seytan Ustadlarim siz ayaga kalkmayin benim sizi görünce ayaga kalkmam lazim demis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X