Şimdi Ara

AM3 CPU'yu DDR2 Ram ile kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, imzamdaki sistemi yükseltmek istiyorum. Phenom 9950 ile birlikte 2GB DDR2 ve şu linkteki anakart var.
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2859#ov

AM3 Cpu'ları destekliyor diyor. Peki ben buna x6 1100T taksam DDR2 Ram ile ne kadar verim alabilirim? Yeni sistem alıp anakartın ve ram'lerin boşa gitmesini de istemiyorum. Teşekkürler..

• F6H biosunu yuklersen phenomII x6 takabilirsin ama 1100 olmasinin bir esprisi yok 1090 alirsin carpan kilidi acik.voltaj auto iken 3.7 3.8 cok rahat yaparsin ben kullaniyorum ddr2 ramlerle bir problem yok sadece oyunlardan 2-3 fps dusuk alirsin o kadar.max ya da ortalama fps degil min fps.kuvvetli bir ekran karti alirsin sorun olmaz oyunlarda.

problem 2gb ramin olmasi bu oyunlara yetmez.anakart ram degistirmeyecem diye elindeki ramlerle uyumsuzluk yapmayacak 2gb ddr2 ram bulman lazim oem mi markali mi 2x1 mi onu da yazmamissin.bence sat o anakart rami para eder ikinci el parca alan dukkanlar var.ddr3 4gb 1600 ramler 70 lira ama markali 2gb ddr2 ram neredeyse bu fiyat ve elindeki ramler 2x1 ise yanina 2gb tek ram olmaz.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Teşekkürler.. Elimdeki ramler 2x1 GB Kingston PC6400. Ama dediğiniz gibi komple değiştirmek daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Teşekkürler.. Elimdeki ramler 2x1 GB Kingston PC6400. Ama dediğiniz gibi komple değiştirmek daha mantıklı gibi.

mantigindan degil 2x1 kingston 800 mhz yanina uyumsuzluk yapmayacak rami gectim ddr2 2x1 800 kit yok piyasada kalmamis.ram gittikten sonra da artik anakarti tutmaya gerek yok.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • ddr 2 ramler pıyadsada 1 ci elide 2 ci elide ddr 2 lere gıore daha pahalı,
    eger ıslemcınız ddr2 desteklıyor ve ddr 3 de desteklıyor ıse, anakartınızı degıstıp yenı bıor anakart almanız sızın ıcın daha iyi olucaktır .
    ben oyle yaptıum eskı anakartım ddr 2 am2+9 idi ahtlon 250 kullanıyordum ddr 2 ıle ama arkadasım ddr 3 anakart ıle athlon 250 kullanıyordu daha iyi sonuclar alıyordu.
    ama yok su an para sıkıntım var degıstırmem dersenızde, genede ısınızı haydı haydı guzel sekılde gorucektır.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.