Şimdi Ara

Am2500 Fazla mı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ardakşalar.
    Benim soltek Kt 4 Anakartım var üzrinde amd 2500+ var gçen yaz almıştım. Geçen yaz bana böyle bir problem çıkartmadı ama bu yaz sistem 61 derecede ye kadar gelip gidiyor.(resetleniyor) Üzerimdeki sogutucu ve fan orjinal amd 4017 Rpm de dönüyor ama bir anlam veremedin neden birden resetleniyor.



  • Akla gelen en mantıklı olay soğutucunun üzerinin o kadar kirlenmiş olması ki havanın artık içeriye giremiyor olması.

    Açıp soğutucuyu söküp temizleyip bir daha takman gerekebilir. Bunu anlamak içinde kasayı aç sadece fanı sök vidalardan içine bak kirli ise soğutucuyuda söküp yıka sonra tekrar tak üzerinde temizlemeye çalışma zira tozlar anakart içinde tehlike oluşturabilir.

    Birde takarken kalitesine güvenebileceğin bir termal macun kullan. Mesela Arctic Ceramique hem ucuz hemde yararlı. Ama istersen öylesine bir macunda kullanabilirsin fakat onlara güvenmek bana biraz zor geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.