Şimdi Ara

AM2+ NİN ARTISI NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette aradığım halde am2+ nın detaylarını ve mimari özellileri nelerdir bulamadım link yada detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

• 3.2GHz hızına sahip HT3 gelecek inş. Şu an piyasada AM2+ diye satılan anakartlar 2.0GHz'lik HT2'ye destek veriyor.
  • HT3 3.2 değil, 3.6GHz'dir.
    AM2+ Phenom'un Soket 940 ları için gerekli. Böylece bu anakart sahibi, soket 940 phenomları da kullanabilecek. Diğer phenomlar ise farklı soket yapısında olacak.
  • 939 pin ddr bellek desteğine sahiptir,940 ddr2 dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

HT3 3.2 değil, 3.6GHz'dir.
    AM2+ Phenom'un Soket 940 ları için gerekli. Böylece bu anakart sahibi, soket 940 phenomları da kullanabilecek. Diğer phenomlar ise farklı soket yapısında olacak.

HT3'ü 3.2GHz olarak okumuştum.
    Link var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 30 Eylül 2007; 20:57:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

http://www.hardwaremania.com/news/islemciler/amd-phenom-larin-model-numaralari-aciklandi.html
    3.2 lik HT , asıl HT3 ün indirgenmişi

Link için teşekkürler. Linkte ayrıca 4.0GHz HT3 desteğinden de bahsediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HT3 için optimum belirlenen 3600 biliyordum ben bugüne kadar. 4000 HT3 linki çok ilginç olur, performansı nasıl olur acaba...
  • yani şimdi biz kalkıp am2+ destekli anakart alsak bile bu mhz de kullanma şansımız olmayacak ve işlemciler gerçek performansından uzak olacak demek ki.am2+ destekli anakartların performans adına esprisi yok desenize o zaman fn 570 chipsetli bir anakart almak daha mantıklı olur sanırım.yanıtlar için teşekkürler
  • Alla ala kafam karıştı şimdi am2+ ile am2 arasında sadece az biraz ht farkımı var? hiç bi artısı olmıyacakmı yani? am2+ dan sonra çıkacak kartlarda çalışan cpular am2+ da çalışmıyacakmı?
  • AM2+ nın artısı sonundaki ARTI "+" işaretidir. Doğru mu, bildim mi?
  • soket 940 phenomlar için uyumlu am2+ lar. ona da belki bi tane model çıkaracaklar fx-bilmemkaç diye, daha sonra çıkardıkları soket F olacak galiba.
  • Ya sadece olaya HT3 olarak bakmayın sadece onu masaya yatırmışsınız onun için sadece + görülüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.