Şimdi Ara

AM2 İşlemci, DDR2 Ram'li Sistem için Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın bilgisayarı problemliydi. Bilgisayarcı anakartında sorun var demiş ve tamir için 150 TL istemiş! (Anakart markası Gigabyte idi)
    (Edit: Asus marka bir anakartla değiştireceklermiş tamir değilmiş ama 150 TL yine fazla geldi DDR2 bir anakart için.)

Yenisini almak daha mantıklı geldi bize.

İşlemcisi AMD x2 5000+ idi sanırım. Ram de DDR2. Bu sistem için uygun ve iyi anakartlar önerebilirseniz çok sevinirim.

Edit: Tam sistemi buldum..

Gigabyte GA-MA69GM-S2H
    AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition 2600 Mhz
    2 GB (1+1 Dual) RAM (Markasını bilmiyorum)
    ATI Radeon X1250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 14 Ekim 2010; 13:29:01 >

• ECS A780GM-A Ultra 85 TL
    güzel anakartdır, güzel de indirim yapmışlar.
  • ECS markasını ilk defa duyuyorum. Yeterince sağlam mıdır? Uğraştırmasın sonra.

Bir de Biotech TA785GE var aklımda o fiyata çıkabilirsek, onu da önerir misiniz, uygun mudur? Başka öneriler de iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

ECS markasını ilk defa duyuyorum. Yeterince sağlam mıdır? Uğraştırmasın sonra.

Bir de Biotech TA785GE var aklımda o fiyata çıkabilirsek, onu da önerir misiniz, uygun mudur? Başka öneriler de iyi olur.

biostar dan bahsediyorsan alınabilir. biotech duymadım.. ta serisi biostar'ın.
  • Evet Biostar demek istemiştim. Biotech işle alakalı bir firma ismiydi, kafa karışmış

Herkese teşekkürler. Dün Vatan'dan 81 TL'ye ASUS M2N68-AM aldık taktık. Memnun şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.