Bildirim
AM 2 ANAKART TAVSİYELERİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
asus am2 nf 6100 chip li güzel bir anakartı var modelini bilmiyorum çok stabil oyun içinse ek vga kart ister.... -
Valla hangi anakart alırsan al pek bir fark göremezsin ama biostar ta690 onboard modeli bile çok iyi oc potansiyeline sahip amd bellek kontrolörüne sahip olduğu için anakartlar arasında bir fark yok ama aynı şey intel için geçerli değil intel işlemciler için iyi anakartlar daha performanslı. -
bişi sorcaktim, biostar ta 690g'de çift slot kaplayan ekran kartı kullanabilir miyiz ? onboard vga'sı var, ama biz istersek vga takabiliyoruz; fakat merak ettiğim çift slot kaplayan kartlar da takabilir miyiz ? bunu merak ettim. -
düşündüğün model gayet iyi -
MB-AMD-ASUS M2N-SLI Deluxe, (S.940) (AM2), NF570 SLI MCP, 2xPCIex16,DDR2-800,8XSes,GLan,RAID,S.ATA2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X