Şimdi Ara

Alüminyum Boru-Bakır boru (Airfel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusane

airfel (daikin) müşteri hizmetlerinden personellerinin bana yanlış bilgi aktardığını ama bu yanlışlığı karşılayacaklarını bildirdiler, klimam bakır boruyla kuruldu
    5 dakika vakumlama yapıldıktan sonra önce vanayı kapadılar, sonra motoru kapattılar, sonra da hortumu çıkardılar. hortumu çıkarırken çok az bir miktar beyaz gaz çıkışı gibi bir şey oldu. Sonra da kullanmayı öğretip gittiler. Umarım her şey doğru olmuştur ve bir sıkıntı yaşamam. Emeği ve ilgisi geçen herkese teşekkürler.

hadi gözünüz aydın. bendende herkez öneri airfel alanlar baştan bu şekilde konuşun yoksa almayın alüminyum borulu olan klimayı.

tembel herifler 15 dk yapsalardı daha iyi olurdu neyse bunada şükür montajın diğer safalrı normal gözüküyor. aslında o fıslamanın olmasını klimacılar tercih ediyor bazı servislerde kesinlikle olmaması lazım diyor sebepse R410A gazından eksilme olmaması gerekli diyorlar. (bu mesajı vakum konusudan taşıyim ben sonra.) ama şuda var klimanızın gaz kontrolü yapılıncada bir miktar gaz kaçıyor hatta bir klimacı 3-4 kez gaz kontrolü yapılırsa o klimada bay gaz eksilir ve gazı atıp yenilemek gerekir demişti yani bu tip muammalar var ama ben bunu tartışmak amaçlı söyledin sizin klimanız için değil sizin montaj normal. güle güle kullanınız uğraşınızın karşılığını aldınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

airfel (daikin) müşteri hizmetlerinden personellerinin bana yanlış bilgi aktardığını ama bu yanlışlığı karşılayacaklarını bildirdiler, klimam bakır boruyla kuruldu
    5 dakika vakumlama yapıldıktan sonra önce vanayı kapadılar, sonra motoru kapattılar, sonra da hortumu çıkardılar. hortumu çıkarırken çok az bir miktar beyaz gaz çıkışı gibi bir şey oldu. Sonra da kullanmayı öğretip gittiler. Umarım her şey doğru olmuştur ve bir sıkıntı yaşamam. Emeği ve ilgisi geçen herkese teşekkürler.

hadi gözünüz aydın. bendende herkez öneri airfel alanlar baştan bu şekilde konuşun yoksa almayın alüminyum borulu olan klimayı.

tembel herifler 15 dk yapsalardı daha iyi olurdu neyse bunada şükür montajın diğer safalrı normal gözüküyor. aslında o fıslamanın olmasını klimacılar tercih ediyor bazı servislerde kesinlikle olmaması lazım diyor sebepse R410A gazından eksilme olmaması gerekli diyorlar. (bu mesajı vakum konusudan taşıyim ben sonra.) ama şuda var klimanızın gaz kontrolü yapılıncada bir miktar gaz kaçıyor hatta bir klimacı 3-4 kez gaz kontrolü yapılırsa o klimada bay gaz eksilir ve gazı atıp yenilemek gerekir demişti yani bu tip muammalar var ama ben bunu tartışmak amaçlı söyledin sizin klimanız için değil sizin montaj normal. güle güle kullanınız uğraşınızın karşılığını aldınız.

yardımlarınız sayesinde teşekkürler

• Bakirdan şaşma derim, bikere olsun tam olsun

iPhone 4S 16 GB Black
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

yardımlarınız sayesinde teşekkürler

Estağfirullah, teveccühünüz için teşekekkür ederimde. siz uğraştınız sonuçta. bizler herkeze bir iyi şeyler söylüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz vakit dahilinde. ama çoğu zamanda yanlış anlaşılıyoruz yok kendi egolarını tatmin ediyorlar. yok bu adamda satıcı zaten. yok efendim daikinle arçelik vestel arasında ne fark varmışki. yok daikinide gree üretiyorumuş. yok efendim çok bilmişiz. yok efendim pahalı mamul öneriyormuşuz vs.

halbuki bu şekilde değerlendirene kadar herkez sizin gibi hakkını arasa. ne güzel olur. uğraşmasaydınız hakkınız aramasaydınız alüminyum boru ile kurulacaktı klimanız. şimdi ne güzle oldu işte güzel bir örnek oluşturdunuz. güle güle kullanınız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayipsana

Bakirdan şaşma derim, bikere olsun tam olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.