Şimdi Ara

Alucard hakkında önemli ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım önemli bir araştırma var.Genelde merak ederim araştırırım bulurumm falan neyse.Bildiğimiz gibi dizidi Alucar'dın nereden geldiği, aslında kim olduğu vs. şeylerden söz edilmiyor.Benim internette araştırırken bulduğum bi yazı dizinsinde ise şöyle yazıyordu :

Vampirlerin efendisi olarak bilinen Kont Dracula, düşmanlarına adını hep tersten söylerdi.
    Şimdi yazıyı tersten okuyalım:

ALUCARD

Ne dersiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alucard

Alucard, Japon yazar Kouta Hirano'nun yarattığı Hellsing adlı manga ve anime serisinin ana kahramanıdır. Bir vampir olan Alucard, doğaüstü güçleri ve ölümsüzlüğü ile tanınır.

Alucard'ın gerçek doğası gizemlidir ve geçmişi hakkında çok az şey bilinmektedir. Bir zamanlar Vlad Tepeş olarak bilinen Kazıklı Voyvoda olduğu teorileştirilmektedir. Yüzyıllar boyunca birçok savaşa katılmış ve sayısız insanın kanını emmiştir.

Hellsing Örgütü, vampirleri avlamakla görevli bir gizli İngiliz kuruluşudur. Alucard, örgütün en güçlü varlığıdır ve Lider Integra Hellsing'in sadık hizmetkarıdır. Vampir avcısı Seras Victoria ile birlikte, örgütün amaçlarını yerine getirmek için savaşır.

Alucard'ın güçleri muazzamdır. Ölümsüzdür ve herhangi bir fiziksel saldırıdan etkilenmez. Ayrıca insanları vampirlere dönüştürme, kanını kontrol etme ve karanlık maddeyi manipüle etme yeteneklerine sahiptir.

Alucard'ın en dikkat çekici özelliklerinden biri de ters konuşma yeteneğidir. Geriye doğru konuşarak, Alucard sözlerini yalnızca onu anlayabilenler tarafından anlaşılabilir hale getirir.

Alucard, hem güçlü hem de trajik bir karakterdir. Yüzyıllar boyunca süren savaş ve yalnızlıktan yorulmuştur, ancak yine de insanlığın korunmasına olan bağlılığına devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Değişik bişi ama emeğine sağlık araştırmış ve çözmüşsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 28 Ocak 2008; 14:27:20 >
  • Teşekkür ederim ama daha yorum gelsin...
  • Bunu zaten biliyoruz...

Hatta mangasını okursan Drakula'nın kimin tarafından yenilip Alucard adında bir Hellsing hizmetkarına dönüştüğünü de ayrıntılı bir şekilde anlarsın...
  • Ben bunları ilk defa sizden duyuyorum arkadaşlar daha ayrıntılı bilgisi olan var mı?????
  • Ooooo öyle ne anlamı kaldı anime izliyip , manga okumanın birbirimize anlatıkça...

Siz de izleyin animesini ya da okuyun mangasını , anlamadığınız yer varsa sorun tartışalım açıklayalım...

Ama böyle masal anlatır gibi olmaz...

Zaten yukarıda yeterince meraklandıracak ipucu verildi...
  • İyide biliyoruz ki bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mtv deki 1.bölümde hiç güçünü kullanmıyor ama 2.bölümde show yapıyor o güçlerde ancak Draculada olur zaten.
    (Animenin en sevdigim yanı amerikayi degil ingiltereyi vampirlerden kurtarıyor..
  • Kesinlikle ameraki olayını bende sevdim
  • zamanında osmanlıyı az kazıklamadı bu dracula. yada adovyov ılkızak herneyse.hellsing in sadece ilk bölümünü izledim(sarmadı) bir sahnede yüzünün yarısı tarihteki kişiliğin simasının neredeyse aynısı diyebilirim.
  • kaş-göz-bıyık tıpkısının aynısı.iyide bu adamın hayranı olmak için hiçbir sebep yoqqi! bilakis ruh hastasının tekidir.tarihini araşrıtın bana hak vereceksiniz.adam vaktinde biyolijk silah bile kullanmış.

• adam öldürdüklerini bahçesindeki kazıklara saplar ortasında yemek yermiş resmen hasta adam
  • Adam hasta olabilir.O adam beni ilgilendirmez
    Beni ALucard'ın ilgilendirir.SOnuçta animede Alucard öyle psikopatlıklar yapmıyor.Gerçi yapsa bileyakışır ona
  • YANİİ ARKDAŞLARR ALUCARD HİÇ KENDİNDEN BASETMİYOR SON BÖLÜM HARİİ GERCEKTEN KENDİSİ DRACULAMII YANİ İLK VANPİR İLK KÖTÜLÜK BİDE SERİ DEVMEDİYOMU HAKINDA YANİDEVM BÖLÜMLERİ VARMIIII
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nosferatu Alucard
    YANİİ ARKDAŞLARR ALUCARD HİÇ KENDİNDEN BASETMİYOR SON BÖLÜM HARİİ GERCEKTEN KENDİSİ DRACULAMII YANİ İLK VANPİR İLK KÖTÜLÜK BİDE SERİ DEVMEDİYOMU HAKINDA YANİDEVM BÖLÜMLERİ VARMIIII

Büyük harfler sanal alemde BAĞIRMAK anlamına gelir , yavaş yavaş tane tane yaz anlayalım bir ne dediğini sonra yardımcı olmaya çalışırız , tamam mı ?

VANPİR kelimesini de ayrı bir tuttum lugatıma ekledim
    Tv serisi bitti Hellsing in lakin mangasını takip eden (6 ay da bir nerdeyse yaynlanan ) ova ları çıkmakta en son geçenlerde 4. ova yayınlandı ayrıntılı bilgileri bu bölümdeki diğer Hellsing konularında bulabilirsin . Kendisinin sağlam bir vampir olduğunu biliyoruz daha dişine göre bir şey bulamadı ama ben Dracula yım daha demedi , diyeceğini de zannetmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 15 Mart 2008; 8:01:48 >

• güzel teşhis..
  • Sallamasyon iddialarda bulunmayalım lütfen. Neyse...

Alucard aslında ilk kez Super Nintendo dönemindeki Konami yapımı bir platform oyunu olan Castlevania ile adını duyurdu : Burada Alucard Dracula'dan intikam almaya çalışan bir vampir avcısı idi ve daha sonra onun oğlu olduğunu öğreniyordu. Castlevania serilerindeki Alucard, tıpkı Hellsing'deki gibi ateşi kontrol edebiliyor ve yarasaya dönüşerek engelleri aşabiliyordu. Aslında Castlevania'daki Alucard, insan bir anneden doğmuş bir tür yarı vampir idi (Blade gibi) , Hellsing'deki Alucard ise Castlevania serilerindekinin aksine safkan bir vampir.

Hellsing animesinde geçmeyen çoğu noktanın manga'sında geçtiğini söylemem lazım (Yanlış hatırlamıyorsam Alucard ölü yeniçerilerin kendi içinde esir ettiği ruhlarını gölge savaşçıları olarak kullanabiliyordu) Yine de bu yeniçeri ayrıntısı haricinde ALUCARD = DRACULA teorisini doğrulayacak başka bir işaret çıkmamıştır.

• Mangada yazmış neyi doğrulamayacak daha ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

Sallamasyon iddialarda bulunmayalım lütfen. Neyse...

Alucard aslında ilk kez Super Nintendo dönemindeki Konami yapımı bir platform oyunu olan Castlevania ile adını duyurdu : Burada Alucard Dracula'dan intikam almaya çalışan bir vampir avcısı idi ve daha sonra onun oğlu olduğunu öğreniyordu. Castlevania serilerindeki Alucard, tıpkı Hellsing'deki gibi ateşi kontrol edebiliyor ve yarasaya dönüşerek engelleri aşabiliyordu. Aslında Castlevania'daki Alucard, insan bir anneden doğmuş bir tür yarı vampir idi (Blade gibi) , Hellsing'deki Alucard ise Castlevania serilerindekinin aksine safkan bir vampir.

Hellsing animesinde geçmeyen çoğu noktanın manga'sında geçtiğini söylemem lazım (Yanlış hatırlamıyorsam Alucard ölü yeniçerilerin kendi içinde esir ettiği ruhlarını gölge savaşçıları olarak kullanabiliyordu) Yine de bu yeniçeri ayrıntısı haricinde ALUCARD = DRACULA teorisini doğrulayacak başka bir işaret çıkmamıştır.

Yeniçeri? Hoşmuş Ayrıca Alucard'ın tersten Dracula olduğu zaten bilinin birşey ama bilmeyenler öğrenmiş oldu

• ADamları tarihi bayaa araştırmış demekki bence süper yapmışlar bunu Alexander'ın yüzü süper yeniçeriler alucarddan çıkarken :
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.