Altyazıyı toptan birkaç saniye ileri yada geri almak için bir program bulunur mu?
Cogu altyazi programini karistirisaniz bulabilirsiniz...Kaldi ki bazi görüntü izleme programlarida buna izin veriri. Örnegin BsPlayer kullaniyor iseniz CTRL + yön tuslari ile altyaziyi istediginiz sürece göre ayarlayabilirsiniz...
bir altyazı programı söyleyebilir misiniZ?
subtitle workshop kullanırsan istediğin noktayı editleyebilir ileri geri alabilirsin ve daha aklına gelemiyecek birçok şeyi yapabilirsin. Ayrıca dvd player falan kullancaksan ctlr+yon tuşu işe yaramaz bilgisayarda altyazıyı buna benzer prg ile editleyip yaydetmen gerekiyor. (bu prg fps değerini de değiştirebiliyor orj altyazının)
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
subtitle workshop kullanırsan istediğin noktayı editleyebilir ileri geri alabilirsin ve daha aklına gelemiyecek birçok şeyi yapabilirsin. Ayrıca dvd player falan kullancaksan ctlr+yon tuşu işe yaramaz bilgisayarda altyazıyı buna benzer prg ile editleyip yaydetmen gerekiyor. (bu prg fps değerini de değiştirebiliyor orj altyazının)
Bence de Subtitle workshop en iyisi...
BSPlayer Pro ile, sürelerle oynayıp, yeni oluşan dosyayı kaydedebiliyorsunuz ama fps değerlerinde sorun oluyor; daha doğrusu işe yaramıyor....Ama Subtitle Workshop kesinlikle kusursuz (fps dönüşümlerinde bile, saniye hata vermiyor)
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Cogu altyazi programini karistirisaniz bulabilirsiniz...Kaldi ki bazi görüntü izleme programlarida buna izin veriri. Örnegin BsPlayer kullaniyor iseniz CTRL + yön tuslari ile altyaziyi istediginiz sürece göre ayarlayabilirsiniz...
hay allah razı olsun senden Lost seyrediyorum bazı bölümlerde ya alt yazı önce çıkıyo sonra konuşma geliyo, yada konuşma bitiyo alt yazı sonra çıkıyo deli oluyodum deneyeyim bi
sağolasın
lost u ben de izliyorum. mp4 filmlerde bazen altyazı istediğin kadar ayarlasan da görüntüyle ses kayabiliyo..