arkadaşlar iyi günler...elimde dvd rip şeklinde iki patça halinde avi bir film var ..ben bunların alt yazısını buldum aynı hızda cuk oturmuş şekilde...fakat 1. cdnin alt yazısı sonlarından 15 dakak önce bitiyor 2.cdnin alt yazı dosyasından devam edilmek zorunda kalıyor yani alt yazı 2. cd ye erken geçiyor.ç..öyle ayarlanmış...ben alt yazının nereden kesilip koyulacaını biliyorum fakat bunu programı var mı bunu yapmak için?
Text belgesinde düzenleyebilirsin belki. Metin Belgesi ile aç, belki öyle olabilir. Ama program olarak bilmiyorum. Başka alt yazı edinsen daha iyi olabilir.
Merhaba .. bu konuda en popüler yazılım subtitle workshop tur. hem ücretsiz hem de türkçe desteği de bulunmaktadır ..uzun zamandır kullanmaktayım ve alt yazıyla ilgili her türlü işlemi yapabilirsin..
verdiğin linkden indirdim fakat her bi alt yazı açışımda hata raporu veriyor kardeşim???
dediğiniz hata değil. sanırım filmin tamamı rendering edilemedi gibi yazı çıkıyo ..bu codec sorunundan oluyo. üstteki ekranda görüntüyü gösteremiyo ve sadece ses geliyo. anlayacağınız no problem.
hyr hyr windows veri,yor hatayı yani hara raporu gönder gönderme şeklinde ?
bu proyu bayadır kullanıyorum. birçok özelliğini de denedim. bende hiçbir windows hatası oluşmadı. sorun senden kaynaklanıyo.