Şimdi Ara

Altyapı Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben tam 1 haftadır internet kullanamıyorum. 3 gün sonra gelen ttnet ekipleri daireme gelen hat hakkında altyapı sorunu var, bir elektirkçi getirip sorunu halledebilirsiniz dediler. Bende bugün elektirkçi ile beraber birebir altyapı kablolarını kontrol ettim. Ptt nin telefon hatlarını kontrol edip bize gelen hattı bulamadığımız için elektirkçi arızayı çözemedi. Daha sonra elektirkçi bana Ptt gelsin kendi kutusundan senin hattı bulsun ben bulamadım dedi. Benim sorum Ptt gelse bu problem çözülürmü, 1 haftadır perişan oldum kimi, getirsem çözüm bulamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockwar -- 12 Eylül 2018; 19:14:41 >



  • böyle bir anlayış olabilir mi ya nasıl bir yer olduk para almaya geldiler mi hemen alıyorlar neden elektrikçi baksın bu işe kardeşim bu adamların saha ekibi yok mu? ben de aynı sorunları sürekli yaşıyorum hemde öyle evde falan değil kamuya açık bir hastanede alt yapıları o kadar bakımsız ve eski ki bir arıza daha olsa kesinlikle çözülemeyecek boyuta geldiler bizim burada bir ara her gün kopmalar kesilmeler yaşıyordum alt yapıyı onarmak firmanız ne olursa olsun ttnetin sorumluluğundadır.
  • Elit hizmet ekiplerini çağırın ücreti faturaya yansıtıyorlar ama nokta atış yapıyorlar muhtemel daire içine gelen kablon değişecek
  • cemus kullanıcısına yanıt
    TT'nin sorumluluğu bina girişindeki dağıtım panosuna hattı getirmek. Onun haricini onlar yapmıyor ki daha sonra bakımını onlar yapsın.
    Genelde yapı denetimler elektrik tesisat işlerini sallarlar, kontrol etmezler hiç. Yönetmeliklere anca çeki düzen verildi ama yine denetlenmeyecek.
  • Çözüm: Malesef gelen ttnet ekipleri sorunuma çözüm bulamayınca elektirkçi bana ptt ekiplerini getir onlarda ttnet kutusunda bulunan senin hattı işaretlesinler bende ordan başlayarak tüm kabloları bulur sorunu çözerim demişti. Bende ptt yi aradım, biz bütün herşeyi ttnet e devrettik biz yardımcı olamayız deyince hemen ttnet müdürlüğüne giderek bir müdürle görüştüm. Müdür sorunumla yakından ilgilenip arıza kaydını bizzat oluşturup, telefonlada ekibi bilgilendip bilgi verdi. Daha sonra müdürün telefonuyla ekipler geldi hattımı işaretledi ardından elektirkçi geldi kabloları doğru bulup arızayı giderip gitti. Şuan bana vaadilen değerleri alıyorum sorun yok. Burdan yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Böyle sorunu olan arkadaşlarında bilgisi olsun.
  • rockwar kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerini paylaşın görsünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.