Şimdi Ara

Altyapı Sorgulama Sonucu Ve Port Sıkıntısı Lütfen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 aydır bu sorun ile uğraşıyorum. Normalde NetSpeed abonesiyim düne kadar NetSpeed ile görüşmedim sürekli türk telekom ile irtibat halindeydim. İlk başta mail attım dönüş yaptılar bana 20 gün falan süre verdiler port sorunu çözülecek dediler tamam dedim düzelmedi tekrar mail attım ikinci aradıklarında ise 12 mayıs gününe tarih verdiler söz bile verdiler port sorununuz düzelecek diye ama hiç umudum yok. Son çare NetSpeed'e mail attım 10 dakika sonra aradılar port sorunu olduğunu söyledim ayrıca hız bilgisine de ulaşamıyorum artık dedim hemen her iki talebiniz için de ekiplere bilgi aktarıyorum taleplerinizi çözmek için gerekli yerlere söylüyorum vs dedi telefondaki bayan sonra kapattım zaten 10 dakika falan konuştum. Daha önce kendi dairemi sorgulayınca 63 Mbps çıkıyordu hız şuan hız bilgisi çıkmıyor ayrıca binada 10 daire var hepsine hız bilgisi çıkıyordu şimdi hiç birine çıkmıyor benim daireme olduğu gibi ne yapmam lazım? Alta sorgulama sitelerinden aldığım bilgileri yazıyorum özellikle türknet sorgu bilgisine dikkat çekiyorum o çok kafamı kurcaladı. Lütfen bu konular hakkında bilgili kişiler cevap verirse çok sevinirim.

    Oris Telekom Sorgulaması : Şuan da santral bilgisine ulaşılamıyor. Mevcut Altyapı : Bakır

    Extranet Sorgulaması : Sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulanamadı.

    Türknet Sorgulaması : Bizim kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TürkNet Özgür iletişim paketi daha kullanılıyor.

    Millenicom Sorgulaması : Alt Yapı Bulamadık







  • Trüknet senin adresinde varsa biri adresini yanlış vermiş senin daireni göstermiş demektir o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Trüknet senin adresinde varsa biri adresini yanlış vermiş senin daireni göstermiş demektir o zaman.
    Ne yapıcam peki hocam? Bina da türknet kullanıcısı var hatta üst komşumdu sanırım. Çünkü bizim salonda full çekiyor wifi açınca. Bu arada yarım saat önce beni türk telekom aradı bilgi vermek için aramış port talebim ile ilgili çalışma sürüyormuş sizi bilgilendiricem tekrar arıycam dedi tamam dedim 2 ay sonra ilk defa aradılar beni böyle umut verdiler sabahtan beri extranet sitesinden sorgulama yapıyorum şuan nedense sonuçlar geç geliyor artık bir de şu hata ekranı çıkıyor ''The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive'' Acaba cidden çalışmamı yapıyorlar?
  • Sen Türkneti aradığında ne gibi cevap alıyorsun durumu anlat benim adresimde Türknet çıkıyor diye ben kendi adresimde Türknet kullanmıyorum yanlış adres girmişsiniz diye bir baksınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Sen Türkneti aradığında ne gibi cevap alıyorsun durumu anlat benim adresimde Türknet çıkıyor diye ben kendi adresimde Türknet kullanmıyorum yanlış adres girmişsiniz diye bir baksınlar.
    Burdan PM atmış türknet olmadı arıycam böyle bir sorun olamaz ya sizin adresi verip başvuru yapılmış olabilir diyor yahu benim adresi verse kendi dairesinde nasıl kullanıcak.
  • Tamamda sitesinde adresinizi sorguladığınızda adresinizde Türknet var diye çıkıyor diyen sizsiniz ve sadece kutudan kablo çekmeye bakar bu işler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Tamamda sitesinde adresinizi sorguladığınızda adresinizde Türknet var diye çıkıyor diyen sizsiniz ve sadece kutudan kablo çekmeye bakar bu işler.
    Ne bileyim hacı evet adresi giriyorum öyle çıkıyor hattımda dakikam bitti arayamadım bunları kendileri de aramıyor paket alabilirsem arıycam.
  • Sıkıntı var bir yerde büyük ihtimalles o Türknetlide senin adresin ama onun adreside boştur daire numarasını biliyorsan sorgula dediğim gibi çıkacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Sıkıntı var bir yerde büyük ihtimalles o Türknetlide senin adresin ama onun adreside boştur daire numarasını biliyorsan sorgula dediğim gibi çıkacaktır.
    Yok hocam bütün daireleri sorguluyorum çıkmıyor bugün müdürlükten aradılar kadın 2 dk işlem yaptı alt yapı sorgulayınca hız bilgisi gelmeye başladı şimdi yine gitti çıkmıyor artık bilmiyorum ne yapıyolar ne ediyorlar. Ayrıca bina da ki ankastre kutusuna baktım daire numaramın yazdığı bir kağıt var isim ve soy isim var kabloları da bağlıydı soketlere bir bit eniği var çözemedim.
  • Sorgulayınca dairede Türknet aboneliği var yazıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Sorgulayınca dairede Türknet aboneliği var yazıyor mu?
    Evet hocam hatta türknet kullanan biriymiş bu onu öğrendim türknet yardımcı olmuyor bu konuda adam portumu kullanıyor şuan resmen. Ankastre kutusuna baktım daire numaramın yazdığı kağıt buldum altta ve üstte duran soketlere baplantı yapılmış ve ad soyad yazıyordu kesinlikle ben değilim ama kağıtta yazan benim dairem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btkdan Türktelekomu şikayet et kullanmadığım halde adresimde internet aboneliği gözüküyor bu yüzdende internet hizmeti alamıyorum.Benim dairemin yazılı olduğu ankastrediki port başkası kullanıyor diye belitr, umarım iyi bir sonuç alırsın.Şimdiden sana sabır versin Allah.Benimde Türknette sorunum var adresimde bulunan hızı alamıyorum bakalım sorun tespit edildi tt ekipleri tarafından 1 aylık uzun bir süreç geçirdim hızım 18-20 mbit arası gidip geliyor halbuki nereye sorsam hattınız 100mbiti görür diyorlar bakalım ben 50yi görsem sevinirim yada 35.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    btkdan Türktelekomu şikayet et kullanmadığım halde adresimde internet aboneliği gözüküyor bu yüzdende internet hizmeti alamıyorum.Benim dairemin yazılı olduğu ankastrediki port başkası kullanıyor diye belitr, umarım iyi bir sonuç alırsın.Şimdiden sana sabır versin Allah.Benimde Türknette sorunum var adresimde bulunan hızı alamıyorum bakalım sorun tespit edildi tt ekipleri tarafından 1 aylık uzun bir süreç geçirdim hızım 18-20 mbit arası gidip geliyor halbuki nereye sorsam hattınız 100mbiti görür diyorlar bakalım ben 50yi görsem sevinirim yada 35.
    Btk'ya yarın bakabilirim ancak. Bu arada türknetten nihayet adamın adını ve soyadını almayı başardım ancak bu adamı nerde nasıl bulucam bilmiyorum normalde türknetin bu işi yapması ulaşması lazım ama ne yapıcam bilmiyorum. Adam resmen internetini dondurmuş ortalıkta yok hani kapatsa yada nakil alsa eyvallah ama sistem de internetini dondurduğu gözüküyor dedi telefonda ki bayan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.