Şimdi Ara

Altyapı Oyuncumuz Emre Tosun'un Ergen Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, kendisi bildiğiniz ergen. Hem de atarlı olanından. 19 yaşındaymış bir de eleman. Yazık valla.

Altyapı Oyuncumuz Emre Tosun'un Ergen Olması

Türk futbolcusunun genel profili bu. Eğitimsiz, cahil kimseler futbolcu olup milyonları götürüyor bu ülkede.
    Tivıttırından "takımın arkasında durmalıyız" temalı tivit atıp sonra da maç bitmeden stadı terk eden bir "karakter" bu.

Not: Diğer konu silindi resimde küfür olduğu gerekçesiyle. Sansürledim.
    Sansürlenen yerde Açık Mert ve Korkusuz yazıyor, anlamışsınızdır zaten

• böyle adamları görünce en çok kendime üzülüyorum.
  • ümit arkadaş vermiş zaten gerekli cevabı. başka bir şey yazmaya gerek yok.
  • Tartışmayı başlatan elemanın attığı twit midemi bulandırdı yalnız. Bizim Tosun nunda maşaallah, kurduğu devrik cümleden o esnada geçirdiği sinir krizinin boyunutunu anlayabilirsiniz. Küfür hoş değil ama en azından gencimiz son derece samimi yaklaşmış olaya, otokontrolü sıfır olan nice yaşını başını almış adam tvlerde fink atarken, GS nin aslan parçası, helal süt emmiş terbiye abidesi Semih e bile küfürün en ağırını eden insanlara, ergence cevap verdi eleştiremem.
  • Sorun şu ki; artık altyapımızdaki genç oyuncunun rol modeli Engin Baytar gibi ne olduğu belirsiz futbolcu müsveddeleri.
    Geleceğimiz karanlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

böyle adamları görünce en çok kendime üzülüyorum.

+1

yemin ediyorum futbol başta olmak üzere, genel olarak ülkenin reyhanlı'dan beri olan durumu bencil bir şekilde en çok kendime üzülmeme yol açtı. kendimi kurtarmak için daha azimli birisi olmam gerektiğini fark ettirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Sorun şu ki; artık altyapımızdaki genç oyuncunun rol modeli Engin Baytar gibi ne olduğu belirsiz futbolcu müsveddeleri.
    Geleceğimiz karanlık...

Emre Tosun çok genç, toy bi kardeşimiz, bi anlık öfke ile yazdıklarını normal karşıladım, zaten hemen sonra silmiş twiti, büyütmeyin bu kadar.

Yaşını başını almış futbolcuların ağzından çıkanları konuşacaksanız, tartışalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19 yaşında halk tabiriyle "at" kadar adam. Öyle senin benim gibi bir "genç" değil bu. Galatasaray'ın A takımdan önceki son durağında top koşturan "profesyonel" bir futbolcu.
    Böyle bir konumda olan adam söylediklerine, yazdıklarına dikkat edecek. Bunun lamı cimi yok.
  • İnstagram'da kari kiz kovalayan tayfa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunlara futboldan once Turkceyi ogretseler cok guzel olacak.

• Yav adamlar sanatçı değil twitter ından istediğini yazar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bunun gibiler milyonlar kaldırıyor ya bu işten. En çok koyan o oluyor zten.
  • demek ki bi oyuncuyu a2 ye göndermek alt yapı oyuncularınada zarar veriyor..O değilde bunlar nasıl profesyonel oyuncu olacaklar bu kafayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

böyle adamları görünce en çok kendime üzülüyorum.

aynen öyle, gs altyapısından tanıdığım farklı takımlarda karşılaştığım çocuklar var böyle lakayıtlık görmemiştim.

Aynı konudan bahsediyoruz umarım
  • yaş 19 ve hala bir yerlere gelememiş, adını dahi anca bu başlıkta duyduğumuz bir oyuncu. ciddiye almaya bile değmez. iki seneye amatör kümede devam eder bu tipler hayatına.
  • ulke cahil cuhela kayniyor valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.