Şimdi Ara

Altungold Axess %2 chip para kampanyası 14-19 Haziran 2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
7
Favori
11.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum bu işlerde yenisin belli ki. Onun için bazı şeyleri bilmen gerekiyor.
    Online altın satış siteleri arasında alışla satış arasında fark olur. Bu durum sadece altungolda özel bir durum değildir. Diğer sitelere de bakabilirsin.

Bu alış satış arasındaki fark bi 2-3 sene önce çok daha azdı. Ayrıca altında taksit olayı vardı. 12 takside kadar... O zaman kredi kartı ile online havale ya da fiziki altın almak iyiydi. Geçen sene ağustos ayından beri bankacılık masrafları fazlasıyla arttırıldığı gibi ağustos kur patlamasından dolayı bankaların alış satışı arasındaki fark çok arttı. Eskiden 20-30krş olan bu fark bankalararası değişmekle birlikte 0.80krş-1.00 arası değişiyor.

Şimdi neden gidip peşinle kuveyyten ya da diğerinden almıyorsunuz da bu "fırsatçı"lardan alıyorsunuz diyorsun. Şimdi elde para yoksa nasıl alabiliriz? Tabi ki kredi kartı ile. Bir de kredi kartında taksit yapma, ekstre atlatma, harcama hedefi, puan kazanma...vs gibi imkanlar varsa tadından yenmez. Kaldı ki altungold gibi firmalar tam sıcak fırsatçıların isteği gibi banka pos çeşitliği çok iyi, puan kullanmak olayı var, pos sektörü uygun ayrıca havale altın gönderimi banka çeşitliliği de fazla. En önemlisi hızlı ve güvenilir.

Şimdi yukarda dedidim peşin para yok. Ancak paraya da ihtiyacım var. Kredi kartımda limit varsa axessle altungolddan alırım. Bunu hemen ya da altın yükselince bozarım (zararım daha az olur). Al sana 1 ay vadeli, kısa kullanımlı kredi. Bu kartın borcu ödenmeyecek mi. Ödenecek. Bu kez de hesap kesim tarihi yeni kesilmiş diğer kartımla yine axess borcu kadar altın alırsın ardından altını bozup axess borcunu ödersin. 1 ay da borcu uzattın mı.. Böyl böyle devam edersin. Hele kartına özel taksidin de varsa parayı en iyi şekilde kullanırsın.

Misal ben ne için kullandım ya da bu tip şeyleri kullanıyorum: Axess harcama hedefi vermiş. 1300 harca 20 puan diye. Şimdi normal harcamamla 800 yapmışım. 500 daha harcamam gerek puan kazanmak için. 500 ü altungolddan çekerim. %2 ile zararım da biraz azalır. Gelen altını da bozarım. Hem peşin para gelir hem de puanı da kazanmış olurum. Bu şekilde 3-4 kartım olsa. Bunları bu şekilde çevirsem yeter.

Deddiğim gibi 2-3 sene bu işler hem daha cazip hem de gelir getirici idi. Kısacası altungold ya da etugrul gibi online altın satıcıları fırsatçı değil benim gibiler için nimet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Dostum bu işlerde yenisin belli ki. Onun için bazı şeyleri bilmen gerekiyor.
    Online altın satış siteleri arasında alışla satış arasında fark olur. Bu durum sadece altungolda özel bir durum değildir. Diğer sitelere de bakabilirsin.

Bu alış satış arasındaki fark bi 2-3 sene önce çok daha azdı. Ayrıca altında taksit olayı vardı. 12 takside kadar... O zaman kredi kartı ile online havale ya da fiziki altın almak iyiydi. Geçen sene ağustos ayından beri bankacılık masrafları fazlasıyla arttırıldığı gibi ağustos kur patlamasından dolayı bankaların alış satışı arasındaki fark çok arttı. Eskiden 20-30krş olan bu fark bankalararası değişmekle birlikte 0.80krş-1.00 arası değişiyor.

Şimdi neden gidip peşinle kuveyyten ya da diğerinden almıyorsunuz da bu "fırsatçı"lardan alıyorsunuz diyorsun. Şimdi elde para yoksa nasıl alabiliriz? Tabi ki kredi kartı ile. Bir de kredi kartında taksit yapma, ekstre atlatma, harcama hedefi, puan kazanma...vs gibi imkanlar varsa tadından yenmez. Kaldı ki altungold gibi firmalar tam sıcak fırsatçıların isteği gibi banka pos çeşitliği çok iyi, puan kullanmak olayı var, pos sektörü uygun ayrıca havale altın gönderimi banka çeşitliliği de fazla. En önemlisi hızlı ve güvenilir.

Şimdi yukarda dedidim peşin para yok. Ancak paraya da ihtiyacım var. Kredi kartımda limit varsa axessle altungolddan alırım. Bunu hemen ya da altın yükselince bozarım (zararım daha az olur). Al sana 1 ay vadeli, kısa kullanımlı kredi. Bu kartın borcu ödenmeyecek mi. Ödenecek. Bu kez de hesap kesim tarihi yeni kesilmiş diğer kartımla yine axess borcu kadar altın alırsın ardından altını bozup axess borcunu ödersin. 1 ay da borcu uzattın mı.. Böyl böyle devam edersin. Hele kartına özel taksidin de varsa parayı en iyi şekilde kullanırsın.

Misal ben ne için kullandım ya da bu tip şeyleri kullanıyorum: Axess harcama hedefi vermiş. 1300 harca 20 puan diye. Şimdi normal harcamamla 800 yapmışım. 500 daha harcamam gerek puan kazanmak için. 500 ü altungolddan çekerim. %2 ile zararım da biraz azalır. Gelen altını da bozarım. Hem peşin para gelir hem de puanı da kazanmış olurum. Bu şekilde 3-4 kartım olsa. Bunları bu şekilde çevirsem yeter.

Deddiğim gibi 2-3 sene bu işler hem daha cazip hem de gelir getirici idi. Kısacası altungold ya da etugrul gibi online altın satıcıları fırsatçı değil benim gibiler için nimet.
    durumu acil olanlar için birşey demiyorum ama onun haricinde yatırım için buradan almak bence hata..şahsi fikrimdir.yoksa firmayı yada başkalarını rencide etmek gibi bir düşüncem yok yanlış anlaşılmasın.ama fiyatlar piyasa fiyatlarına yakın olsa herkes yararlanır.sonucta ne kadar müşteri o kadar işlem hacmi.5 tl fark çok değil ama üstü bence aşırı kar marjı gütmektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    fırsatcılık değil cünkü banka postan alınca yuzde 3 komisyon var. ondan dolayı 10 tl fark var. yani karınıda koyuyor tabi kuyumcu. benim bi ilişkim yok site ile ama vüyük bi acığı kapattı. sende tek kart veya 2 3 kart olduğu için anlamayabilirsin ama 50 kartı olan var anlatavildim mi. lpg var ama fazla hareket etmiyorum bide ev gıda dolu doldu yani demek istediğim sen 500 düşünme 1 bin tl olsa yani harcayacak yer yok olduğu anlar var demek istediğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an sitede görsel görünmüyor bugün geçerli degil miydi arkadaslar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

durumu acil olanlar için birşey demiyorum ama onun haricinde yatırım için buradan almak bence hata..şahsi fikrimdir.yoksa firmayı yada başkalarını rencide etmek gibi bir düşüncem yok yanlış anlaşılmasın.ama fiyatlar piyasa fiyatlarına yakın olsa herkes yararlanır.sonucta ne kadar müşteri o kadar işlem hacmi.5 tl fark çok değil ama üstü bence aşırı kar marjı gütmektir.

Alıntıları Göster
    Borc olmasada bazi kampanyalarla evimin elektrik faturası altın alım satimindan ödüyorum.Gecen ay 2-3 kamoanya ile ve bir ay beklettigim altin cok iyi kar verdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Alıntıları Göster
    Canlı paran varsa zaten altungolddan altın almak mantıklı değil tabi ki. Burada adamların verdiği hizmet var. Banka puanlarını kullanmak gibi bir velinimet var. Sen 10 tl fazladan alırsın ama 2 ay bekletince altının değer kazanınca o farkda eriyor hocam.
    Olayın farkına varman temennisiyle :)

• arkadaşlar worldpuan ile altın alabileceğimiz bir site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 20 Haziran 2019; 15:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

arkadaşlar worldpuan ile altın alabileceğimiz bir site var mı?
    World sıkıntılı hem puan kazanması hem de onu online harcaması sorunlu.

• babalar günü kampanyası için altunpuan %1'ler ne zaman yatacaktı arkadaşlar hatırlayan var mı bilgi bulamadım?
  • 23 hazirana kadar

• basturkemin B kullanıcısına yanıt
    altun-gold kullanıcısına yanıt
    Benimde yatmadı hala.

• Bu seneki en yüksek seviyeden altın kakalayacaklar

• alışveriş yapan arkadaşlar. posta axess posunda sektör ne olarak geciyor altungoldda
  • Bilen yok mu

• Arkadaşlar sizden haber bekliyoruz bakma imkanınız var mı ekstrelere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • axess posu denendi geçerli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: caglayan95

alışveriş yapan arkadaşlar. posta axess posunda sektör ne olarak geciyor altungoldda
    Axess posundan puan kullanmıştım diğer gözüküyor

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Evet, 1 ay geç ödemek için. Bu sayede, faize de %2 ödemez insan, toplam faydası %4'den 10,40 tl olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.