Şimdi Ara

Altunbilekler'de Magnum Temptation 5.99TL yerine 2.99 TL [ANKARA, KIRIKKALE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce gittiğimde afişi gördüm, fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı. akşama eklerim.
    15 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli yazıyor lakin almak istediğiniz zaman bu şartı arayanını görmedim henüz.
    sanırım yarından itibaren geçerliymiş. bence çok iyi fiyat.
    ayrıca:http://www.altunbilekler.com.tr/tr/magazalarimiz

foto eklendi
     Altunbilekler'de Magnum Temptation 5.99TL yerine 2.99 TL [ANKARA, KIRIKKALE]

foto çektikten sonra elemanın teki yanıma geldi niye foto çektiniz falan dedi hiç bi şey demedim marketten çıktım
    hızlı adımlarla birinin yanına gitti bi şeyler söyledi artık ne anladıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 11 Nisan 2013; 22:28:35 >

• hangi ilde bu marketler.
  • Ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinden 4 tane mi çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

içinden 4 tane mi çıkar?

paketin sağ alt köşesinde 4 yazıyor hocam
  • Gimsa da ayrica harcamasiz 4 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gırkkalede her şey ucuz zaten :D
  • kapış kapış gidiyor valla
  • normal magnumla karıştırılmamalı. Tat olarak magnumla alakası yok. zaten magnumun açıklamasına bakın dondurma yazar, bunda ise buzlu süt yazar.
  • 15 liralık harcama zorunluluğu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsedon

normal magnumla karıştırılmamalı. Tat olarak magnumla alakası yok. zaten magnumun açıklamasına bakın dondurma yazar, bunda ise buzlu süt yazar.

aynen öyle hocam. normal magnumlardan farklı bi şey. sonuç olarak 5.99 liralık bir ürünü 2.99 liraya almış denemiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

15 liralık harcama zorunluluğu var mı?

diğer marketleri bilmiyorum ama bizim buradakinde herkese teklif ediyorlardı. bi fiyat sınırı yok.
    sadece tek başına bunu alamıyormuşsunuz fişte başka bi ürün daha görünmesi lazımmış, yani sakız dahi alsanız oluyor. fiyat önemli değil amaç fişte görünmesi. bi ekmek aldım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

diğer marketleri bilmiyorum ama bizim buradakinde herkese teklif ediyorlardı. bi fiyat sınırı yok.
    sadece tek başına bunu alamıyormuşsunuz fişte başka bi ürün daha görünmesi lazımmış, yani sakız dahi alsanız oluyor. fiyat önemli değil amaç fişte görünmesi. bi ekmek aldım ben.

bilgi için teşekkürler
  • quote:

quote:

Sizin orası neresi?
  • Bu gün tesadüfen Su almak için girdim . Magnumu 3 tl ye aldım. Bence bu fiyata çok güzeldi.

Normal magnumdan çok çok farklı değil di.
  • 1 tllik ürün alsanız bile teklif ediyorlar kasada.Fiyatına göre tadı gayet iyi.
  • Daha küçük değil mi bunlar ya? Bir de bitter gibi olanı hiç iyi değil. Beyaz ile bademli efsane. Bir de yeni olanu çıkmış. Çilekli sanırım. O iyi deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Sizin orası neresi?

yenikent
  • Temptation normal Magnum'a beş çeker...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.