Şimdi Ara

Altuğ hoca neden bu kadar yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen ne zamandan beri 11 12 kitabını bekliyorum gelmedi mayıs gibi falan çıkartacak gibi görünüyor.Sizce mayıs da Altuğ hoca ile gitsem yetişir mi ?

• yetişmez bence şimdiden başlayıp tekrara kullanılabilir

• Yetişmez şansa bırakma
  • eski videolarından devam et işte mork ne yoruyorsun kafanı.

• hocam fizikle barış dan gitmeyi düşünüyorum siz nasıl hallediceksiniz

• BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

VİP FİZİK Efsane şuan da özellikle yeni videoları ve yeni soru çözüm videoları.

• geçen yıl vip fizik kullanmıştım güzeldi bakabilirsin ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

bana youtube mecrasında en çok hitap eden hoca fizikle barış ama kendisi ne yazık ki tek başına yeterli değil geçen sene tecrübe ettim başka bir hoca daha lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 23 Aralık 2020; 22:42:32 >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

Niye öyle dedin? Daha yeni attığı videoya baktım. Videolar eski bile olsa işinizi görür diyor adam. Tekrardan videoları izleyip eksiklerini de aticam diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten iyi yeni videoları daha iyidir muhtemelen ama ek olarak soru çözümü yapan bir kanal daha lazım zaten konuyu çok iyi anlatıyor ona bir sözüm yok fizikte ilk başvurduğum kaynak barış hoca

• RF Zarate kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam onu unutmuştum hatırlattığınız iyi oldu

• luvwithope kullanıcısına yanıt

tamam hocam bakarım :)

• jiijii kullanıcısına yanıt

Fizikle barış şey gibi temelin vardır konuyu da biliyorsundur yine de vicdanı rahatlatmak için videoyu açıp tekrar edersin. Tek başına olmuyor 0dan konuyu öğrenmek çok zor bu hocadan ama tekrar niyetine izlenir. Veya dediğiniz gibi konudan sonra çok fazla soru çözümü izlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 24 Aralık 2020; 0:27:41 >
  • Özcan Aykın hocamız ve fizikle barışın ayt ve 12. sınıfın kitaplarından gidiyorum mükemmel bence

• Vip fizik çok iyi anlatıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.