< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Altuğ güneş atışlar videosu yok mu
-
-
altuğ hoca iyi hoş anlatıyor da listeleri düzeni falan çok kötü ayrıca atışları ben de görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
geçen sene bazı konuları çekmedi atışlar bilmiyorum çekti mi de
bu seneki videolarda bütün konular olacakmış ne zaman gelir atışlar bilmiyorum
_____________________________ -
doğrudur ama 2020 listesi çok karışık oynatma listelerinde düzen yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dogfatherdoğrudur ama 2020 listesi çok karışık oynatma listelerinde düzen yok
Atışlar, Tork, Denge, Basit Makineler, Optik(bir kısmı) Basınç çekmedim. Zamanım yetmedi.
Listelere eğer 9-10-11-12 olarak bakarsanız orada ayrı ayrı koydum önemli anlattığım konuları sıralı biçimde. Hem sınıf sınıf hem konu konu ayırdım.
Bu sene merak etmeyin daha düzenli bir hale geliyor. Kitap buna güzel imkan sağlıyor.
Karışık değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 28 Ekim 2020; 0:5:10 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Atışlar, Tork, Denge, Basit Makineler, Optik(bir kısmı) Basınç çekmedim. Zamanım yetmedi. Listelere eğer 9-10-11-12 olarak bakarsanız orada ayrı ayrı koydum önemli anlattığım konuları sıralı biçimde. Hem sınıf sınıf hem konu konu ayırdım. Bu sene merak etmeyin daha düzenli bir hale geliyor. Kitap buna güzel imkan sağlıyor. Karışık değil yani. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler