Şimdi Ara

Alttan almak,kavga etmek,mesafe,samimiyet kavram kargaşası yaşıyorum :( ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnsanlarla ne kadar samimi ne kadar mesafeli olacağımı kestiremiyorum ya çok samimi olup bokunu çıkarıyorum yada hiç konusmuyorum buz adam oluyorum

Samimiyeti abartınca tepene çıkıyor insanlar onu istemiyorum

Aynı zamanda birde şu sorunum var

Hangi durumlarda alttan almalı hangi durumlarda tepki koymalı hangi durumlarda kavga etmeliyim bunları tam olarak çözemedim hayatım boyunca

Mesela trafikte biri küfretti diye kavga etmezsem korkak mı olurum

Yada yeni girdiğim ortamda biri üzerime gelir ezmeye kalkarsa napmalıyım

Yani ortasını bulamadım bulduğum yollar ya tam psikopat olmak yada mülayim olmak

Bana bu konularda yardım ederseniz aydınlanıp rahatlarım diyorum :)

• Bendede aynısı var lan bide önyargılıyım
  • Turk insaninin sagi solu belli olmuyor. Bilgili oluyolar ama bi olay karşisinda ne tepki vereceklerini bilemediklerinden bodoslama ve alakasiz olaya karisiyolar sonucu husran genelde boyle yani
  • Bazen bende de aynısı oluyor takip.
  • bendede var aynı sorunlar
  • Ahaha tek ben değilmişim bunu bilmekte güzel umarım birgün birbirimizle tartışırız ve kafamız karışıp mal gibi bakarız birbirimize :D
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up up
  • aynı ben dostum. O yüzden artık yerinde tepki vermeye çalışıcam.alttan alınca pişman oluyorum sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 21 Mart 2012; 18:40:10 >
  • upupupupupupuup
  • çok ilginç bütün kavga topicleri full çeker burası bomboş :D
  • uppppppppppppppppppppp
  • upupupup
  • ergenlere bak læ daha karakterleri oturmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: christiantroyy

Herkese selam benim sorunum şöyle

İnsanlarla ne kadar samimi ne kadar mesafeli olacağımı kestiremiyorum ya çok samimi olup bokunu çıkarıyorum yada hiç konusmuyorum buz adam oluyorum

Samimiyeti abartınca tepene çıkıyor insanlar onu istemiyorum

Aynı zamanda birde şu sorunum var

Hangi durumlarda alttan almalı hangi durumlarda tepki koymalı hangi durumlarda kavga etmeliyim bunları tam olarak çözemedim hayatım boyunca

Mesela trafikte biri küfretti diye kavga etmezsem korkak mı olurum

Yada yeni girdiğim ortamda biri üzerime gelir ezmeye kalkarsa napmalıyım

Yani ortasını bulamadım bulduğum yollar ya tam psikopat olmak yada mülayim olmak

Bana bu konularda yardım ederseniz aydınlanıp rahatlarım diyorum :)

Bak kardeş ben sana şöyle diyim.

Mesela trafikte küfür edince alttanmı alim diyorsun. Örnekle açıklayayım. Mesela iki üç arkadaş karşıdan karşıya geçiyoruz, bunlar artist artist böyle inadına araba gelirken yavaş yavaş geçiyo araba korna çalıyo bunlarda işte artislik yapıyor. Şimdi bende bu hareketi yapsam adam bana korna çalıp küfür etse ben hiç birşey demem sonuna kadar haklı. (hayatta yapmam ben böyle birşey ama ) Herneyse, ama karşıdan karşıya geçerken okul çıkışı bazen arabalar okadar hızlı geliyorki abartıyor yani normal karşıdan karşıya geçicem illa 2 dk durmamak için inadına gaza basıyosa ezicek gibi geliyorsa ve üstüne üslük sana laf söylüyorsa, yani sende söyle çekinme çünkü haklısın. Ne artist artist yürüyosun nede başka birşey yapıyosun. Adam gibi yaya geçidinden karşıyo geçiyorsun fakat o adam kuralları çiğneyip yol vercene daha hızlı gidiyor ve üstüne sana laf söylüyor... Yani anlatabildimmi herşey sende biter, artislik yaparsan laf atarlar, eğer adam gibi durursan fakat yinede karşındaki haksızlık yapıp birde üstüne laf atarsa sonuna kadar hakkını aramalısın.

• aynı durum bendede var adam öyle şeyler yapıyor ki başkası olsa kavga çıkarır alttan alıyorum sonra geliyor mesala salak diyor kavga çıkartacak düzeye geliyorum yani belli olmuyor böyle oluncada herkes bakıyor suçlu ben oluyorum salak dedi diye adam mı dövülür diyorlar ee o bir anlık şey değil ben alttan alıyorum alıyorum sonra küçük birşeyde patlıyorum herkes sanki suçlu benmişim gibi bakıyor samimiyet konusundada aynı şekilde çok samimi oluyorum insanlarlar bu sefer iyice boku çıkıyor ya da hiç konuşmam birde yaptığım şeyleri anlatmaya bayılırım genelde rezil komik şeyler olur sonrada pişman olurum niye anlattım ki diye bir çoğunuzun anlatmaya utandığı şeyleri ben çenemi tutamayıp anlatırım hiç sevdiğim bir özelliğim değil başkalarına bakıyorum adamların ne yaptığından kimsenin haberi yok ben ne yaptıysam bilmeyen yok
  • upupupupup
  • upppppppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.